Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Στις 16/05/2017 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά και εκπροσώπους του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι τα μεσάνυχτα το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο και Κω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόλυτα επιτυχημένη η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα 'Μεταμόσχευση Μυελού των οστών και η σημασία της Εθελοντικής προσφοράς» που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» - Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, στην Πάρο στις 13 & 14 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχουν αναμετρήσεις για πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και διοργανώσεων της Λατινικής Αμερικής.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ως εκπρόσωπος του κόμματος παραβρέθηκε και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ο βουλευτής Αχαΐας κος Ιάσων Φωτήλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15-05-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας εγκαταστήσει παράνομα σε χώρο αιγιαλού ξύλινη κατασκευή (κιόσκι) και αναπτύξει ομπρέλες - ξαπλώστρες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (15.05.2017) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 16χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και μία 36χρονη υπήκοος Ιράν (η οποία συνόδευε το 16χρονο παιδί της), κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις αλλαγές στην εκπροσώπηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα Διοικητικά Συμβούλια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ γρήγορο internet θα απολαμβάνει σύντομα το νησί της Πάρου, ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους οικισμούς της. Ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, η οποία διέγνωσε από νωρίς την ανάγκη για καλύτερα δίκτυα στην περιοχή και χορήγησε τις απαιτούμενες άδειες, ξεκίνησε το έργο αναβάθμισης του δικτύου με οπτικές ίνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείου Πάρου για περιστατικό πτώσης ατόμου στη θάλασσα, στον λιμένα Παροικιάς Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos