Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,ς σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς,ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι σού έρχεται στο νου όταν ακούς «βιταμίνη C»; Το πορτοκάλι, σωστά; Κι όμως, υπάρχουν 9 φρούτα και λαχανικά με πολύ μεγαλύτερη ποσότητα του θρεπτικού αυτού συστατικού, ικανού να ενισχύσει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος μάχης κατά της φοροαποφυγής

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με το «Μπολερό» του Ραβέλ στην Αψίδα του Θριάμβου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η επετειακή εκδήλωση για την εκατονταετηρίδα της ανακωχής στον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, παρουσία 85 ηγετών από όλη την υφήλιο, και πολλών υψηλών προσκεκλημένων από διεθνείς οργανώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επειτα από 16 ημέρες, το φορτηγό πλοίο «Νέαρχος» αποκολλήθηκε με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργείων και ρυμουλκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Άνδρου, προχωρούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο «Ι. Μ. Γουλανδρής» στη Χώρα, με την αποκατάσταση του τρίτου πυλώνα φωτισμού. Πλέον απομένει η τοποθέτηση του τέταρτου πυλώνα, η προμήθεια του οποίου έχει δρομολογηθεί. Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ιδίους πόρους του Δήμου Άνδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (11/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς είναι εμπλουτισμένο με κρίσιμες αναμετρήσεις και σπουδαία ντέρμπι από όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει φυσικά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Εμείς, έχουμε καταλήξει

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες,ηι παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πάντα κυλούν στον ρυθμό του 36ου Μαραθωνίου στην Αθήνα από το πρωί της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2018, με το «Cold War» του Πάβελ Παβλικόφσκι να ηγείται με 5 υποψηφιότητες, διεκδικώντας τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Γυναικείας και Ανδρικής Ερμηνείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos