Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - Psts.gr

«Η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία άλλη» δηλώνει ο Τούρκος πρόεδρος - Τι λέει για Τσίπρα και Παυλόπουλο - Αφήνει ωστόσο «αιχμές» για την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων υπό τη διοργάνωση της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων, του Συλλόγου Παρίων – Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» και του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό και αρχή μίας νέας, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε πως αποδέχεται την πρόταση της Pan Asia!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα αστρονομικό φαινόμενο πρόκειται να κορυφωθεί τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 22 Απριλίου. Ένα όμορφο θέαμα από ανοιξιάτικους διάττοντες αστέρες με μακριές ουρές, θα σκίσει απόψε τη νυχτερινή ατμόσφαιρα και θα φωτίσει το στερέωμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 19:00 διοργανώνεται στη Νάουσα και στην αίθουσα "ΑΜΕΣ Νηρέας" μουσική βραδιά αλληλεγγύης, με λαϊκή και νησιώτικη μουσική, για την οικονομική ενίσχυση νεφροπαθούς συμπολίτισσας μας. Μία πρωτοβουλία των μουσικών που θα ντύσουν μελωδικά την εκδήλωση, την οποία χωρίς δεύτερη σκέψη στήριξαν ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας και ο ΑΜΕΣ Νηρέας,θέτοντάς την υπό την αιγίδα τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γνήσιο Ιταλικό εστιατόριο CAVO D’ ΟRO της Πάρου που βρίσκεται κοντά σας από το 1980, είναι φημισμένο για τα μοναδικά γευστικά πιάτα του και τα απολαυστικά είδη πίτσας που προσφέρει τα οποία ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητείται κοπέλα ευπαρουσίαστη, για τη θέση barista σε εστιατόριο της Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έβγαλε στο σφυρί 67 ΙΧ, 33 μοτοσυκλέτες και 2 μοτοποδήλατα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-04-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Νάξου για διακεκριμένες κλοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω καιρικών συνθηκών και κατά συνέπεια ανεκτέλεστων δρομολογίων πλοίων αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για το Σ/Κ 21-21/04
Πιο συγκεκριμένα αναβάλλονται οι αγώνες:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos