Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο για την ύδρευση της Πάρου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ιταλία επικεντρώνεται η προσοχή της σημερινής ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, καθώς ξεχωρίζει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρόσφατα η κυβέρνηση σε επίπεδο πρωθυπουργού και ηγεσίας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προχώρησε σε μία παραδοχή και μία εξαγγελία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουσικοχορευτικές παραστάσεις & αναπαράσταση παραδοσιακών εθίμων από τις περιοχές που θα συμμετέχουν στην Έκθεση και όχι μόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων (18/5), με θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό», οργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου (ώρα 10:30) εργαστήρι με τίτλο «Κουβάρια που ενώνουν».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατέθεσε αίτηση ακύρωσης και αναστολής και αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της απόφασης που χορηγεί άσυλο στον Γκιουζέλ Αχμέτ - Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και για τον πρώτο Τούρκο αξιωματικό που χορηγήθηκε άσυλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα έφθασε το πριγκηπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γραμμή όπου οι συρμοί θα κινούνται χωρίς οδηγό θα αποκτήσει το μετρό του Πεκίνου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Διοίκησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδέχθηκε την ενοχή του, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο Ελληνοκύπριος Ηλίας Μούζος, συλληφθείς ως ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών, το περασμένο Σάββατο, στη Λεμεσό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos