Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Παύει από σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου, η ισχύς της εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας για τις απουσίες των μαθητών γυμνασίων και λυκείων, λόγω γρίπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτοκτονία δια απαγχονισμού οδηγήθηκε 56χρονος στην περιοχή των Ισθμίων, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κινδύνευε να χάσει το σπίτι του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διπλή ονομασία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μεγαλύτερη αποστολή καθαρισμού βυθών και παραλιών στην Ελλάδα, είναι σε πλήρη εξέλιξη, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σε συνεργασία με τον Οργανισμό "All For Blue''

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια ακόμα φορά, η Σαντορίνη χρειάζεται μια επανεκκίνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 8 Μαρτίου «Ημέρα της Γυναίκας» μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο», μια βραδιά κατά την οποία βραβεύτηκαν 20 Ελληνίδες, με καθοριστική παρουσία η καθεμία στον χώρο της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται οδηγίες για την επιδότηση ενοικίου, το οποίο θα καταβληθεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση λεωφορείων του ΟΑΣΑ στο Αιγάλεω. Το ατύχημα σημειώθηκε σε δρόμο κοντά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. 11 Τραυματίες ανάμεσα στους επιβάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-03-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos