Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Η θεατρική ομάδα του συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, ιδιαίτερα χαρούμενη μετά την ένταξή της στην ομοσπονδία ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου, σας προσκαλεί εκ νέου, στις Βραδιές Θεάτρου 2019!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια θεατρική πρόταση αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες έχει ετοιμάσει για φέτος η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου. Ανοίγεται σε πιο "βαθιά νερά" με τη "Μικρή μας πόλη", ένα κλασικό έργο του Θόρτον Γουάιλντερ, που από τότε που πρωτοανέβηκε, 1ο 1938, μέχρι σήμερα προκαλεί έντονο ενδιαφέρον σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Ένα έργο οικουμενικό για " όλα αυτά λοιπόν που συμβαίνουν γύρω μας αλλά εμείς ούτε που τα προσέχουμε..."

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για μία ακόμη χρονιά, η Πάρος θα τιμήσει τη μνήμη της ηρωίδας του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα του 1821 και της Πάρου, της Μαντώς Μαυρογένους, με ένα συμβολικό παραδοσιακό έθιμο γεμάτο φως και πατριωτική συγκίνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις κυκλαδικού ενδιαφέροντος πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις ράγες του ηλεκτρικού έπεσε μία γυναίκα λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στον σταθμό του ηλεκτρικού του ΗΣΑΠ, «Άγιος Ελευθέριος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O tempora o mores Ω καιροί, ω ήθη, στα απλά ελληνικά και με πλήρη εφαρμογή (κατάντια) στα δικά μας τα τοπικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανέλαβε δράση η δικαιοσύνη για όσα λέχθηκαν πριν τη δολοφονική επίθεση στο διεθνή διαιτητή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους ψηφιακούς κινδύνους, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει η Ένωση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για καθαρά τυπικούς και πρακτικούς λόγους, που αφορούν το καταστατικό και την ορθή λειτουργία του Συλλόγου , στην γενική συνέλευση πρέπει να γίνει εκκαθάριση της λίστας των μελών, με βάση την συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έρευνα ICERTIAS Best Buy Award για το 2019/2020, ανέδειξε τις μάρκες με την καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής στην Ελλάδα, όπως προέκυψε από την εμπειρία των καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos