Κερδίζει η Χέλσινμποργκ, δε χάνει η Λας Πάλμας

21 Σεπτεμβρίου 2016 15:08

Πλουσιότατο και το σημερινό κουπόνι, με πληθώρα αγώνων για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε πεντάδα προτάσεων, που μας έρχονται από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία και Δανία.


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα στοιχήματος.

Παίρνει το ματς η Χέλσινμποργκ
Το δυνατό σημερινό μας σημείο είναι ο Άσσος της Χέλσινμποργκ επί της Σούντσβαλ σε απόδοση 2.00. Σε άσχημη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Χέλσινγκμποργκ, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από την Νόρκεπινγκ με 2-1. Βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια η απόδοσή της, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 14’ (0-1), στη συνέχεια κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, αλλά αντιμετώπισε για ακόμη μια φορά πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Με την έναρξη της επανάληψης δέχθηκε και δεύτερο γκολ (0-2 στο 49’), μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος στο 60’, όταν και μείωσε με πέναλτι, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην ισοφάριση. Πέμπτη σερί ήττα και όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη (0-1-7), σκόραρε μετά από τέσσερις αναμετρήσεις. Πάντα στα μπαράζ παραμονής, στο -4 από την σωτηρία.

Από την άλλη πλευρά, η Σούντσβαλ πάλεψε στα ίσια κόντρα στην Έρεμπρο και δικαιώθηκε, παίρνοντας σημαντικό βαθμό (3-3) στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα μπαράζ. Βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο πρώτο μέρος, με την έναρξη του δεύτερου δέχθηκε και τρίτο με πέναλτι (53’), δεν τα έβαλε κάτω, μείωσε στο 61’ και με πέναλτι που κέρδισε στο φινάλε (89’) πήρε έναν απρόσμενο βαθμό. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και παρότι ήρθε με θετικό τρόπο, η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον έναν εκ των δύο προπονητών, Φράντζεν, από τον πάγκο της ομάδας, με αποτέλεσμα να συνεχίσει μόνος του ο Σέντεργκρεν ως το φινάλε της σεζόν. Πρώτη ισοπαλία μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (0-2-5), παρέμεινε μια θέση πάνω από τα μπαράζ, στο +5 από την Χέλσινγκμποργκ. Πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει το... ένστικτο της επιβίωσης στους γηπεδούχους.

Ανεβασμένοι οι νησιώτες
Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου επιλέγουμε το Χ2 της Λας Πάλμας επί της Σοσιεδάδ σε απόδοση 1.90. Μία από τα ίδια... η Σοσιεδάδ και στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν καταφέρνει να βρει μία σταθερότητα στην απόδοσή της κι έτσι παραμένει στο δεύτερο μισό του πίνακα. Οι Βάσκοι έφυγαν ηττημένοι την Κυριακή από το «Μαδριγάλ», με το σερί τους στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές να διαμορφώνεται στο 1-1-2. Η μοναδική νίκη τους είναι το διπλό επί της Οσασούνα (0-2), ενώ εντός έδρας μετρούν την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-3) και το ισόπαλο 1-1 με την Εσπανιόλ. Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση έχοντας με το μέρος της όλα τα δεδομένα. Από τη μία πλευρά διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, από την άλλη πλευρά «τρέχει» ένα αήττητο έξι αγώνων απέναντι στη Σοσιεδάδ. Άμεση ήταν η ανάκαμψη για τους νησιώτες από την ήττα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (μάλιστα, η Σεβίλλη χρειάστηκε... τις καθυστερήσεις για να μετατρέψει το εις βάρος της 0-1 σε 2-1), με το σύνολο του Σετιέν να πανηγυρίζει το Σάββατο την εντός έδρας νίκη επί της Μάλαγα, κάνοντας το 3/4 στο φετινό πρωτάθλημα.

Κρατάει τα προσχήματα η Τζίλιγχαμ
Μετακινούμαστε στο Νησί, προτείνοντας το +2 Ασιατικό χάντικαπ για την Τζίλιγχαμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ για τον 3ο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ, σε απόδοση 2.20 (+2 Ασιατικό χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που η Τζίλιγχαμ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, φέρει ισοπαλία ή κερδίσει. Αν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Αποτελώντας το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον 4ο γύρο, η Τότεναμ φιλοξενεί σήμερα την Τζίλιγχαμ, με τον Ποκετίνο να έχει την ευκαιρία να τεστάρει αρκετούς αναπληρωματικούς. Αήττητα παραμένουν τα «σπιρούνια» στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερσιπ (3-2-0), μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα η εντός έδρας ήττα από τη Μονακό με 1-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλο πλήγμα αποτελεί για την ομάδα ο τραυματισμός του επιθετικού Χάρι Κέιν, χωρίς ο Ποκετίνο να δώσει ακριβή ημερομηνία επιστροφής στη δράση του διεθνούς Άγγλου φορ. Η Τζίλιγχαμ, από την πλευρά της, θέλει να επαναλάβει τον «άθλο» επί της Γουότφορντ στο 2ο γύρο της φετινής διοργάνωσης, οπότε και πανηγύρισε την εκτός έδρας πρόκριση στη διαδικασία της παράτασης. Έχει συλλέξει 11 βαθμούς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της League One, όμως ταυτόχρονα μετρά μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-2-3). Πάντως, έχει καταφέρει να σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Με φόρα η Ίντερ
Η τέταρτη σημερινή μας πρόταση είναι το Διπλό της Ίντερ επί της Έμπολι σε απόδοση 2.10. Αήττητη παραμένει η Έμπολι στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, στα οποία απέσπασε τέσσερις βαθμούς. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σαμπντόρια (1-0 εντός έδρας) και Ουντινέζε (2-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Μαρτουσιέλο επικράτησε της Κροτόνε (2-1 εντός έδρας), ενώ την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλο με την Τορίνο (0-0 εκτός έδρας). Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την κατάκτηση της νίκης στο «Derby d’ Italia» με ανατροπή κόντρα στη Γιουβέντους (2-1 εντός έδρας), ταξιδεύει η Ίντερ στην έδρα της Έμπολι για να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική που το συγκρότημα του Ντε Μπουρ παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις κόντρα σε Παλέρμο (1-1 εντός έδρας) και Πεσκάρα (2-1 εκτός έδρας).

Έχει... τύχες η Ράντερς
Ολοκληρώνουμε με Δανία και το 1Χ στην αναμέτρηση της Ράντερς με την Κοπεγχάγη σε απόδοση 2.30. Η μέχρι τώρα πορεία της Ράντερς τη φετινή χρονιά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού χωρίς να έχει βάλει ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη, καταφέρνει και διατηρείται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όντας μόλις στο -3 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, αλλά ατυχές αποτέλεσμα, με την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Έσμπιεργκ, όπου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα την ανάγκασε να «κυνηγά» το σκορ και να ισοφαρίζει, τελικά, δώδεκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Μέχρι και το τέλος κυνήγησε το γκολ της ανατροπής, αλλά δεν το βρήκε. Υπήρχαν ερωτηματικά σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί η Κοπεγχάγη, από την πλευρά της, το εξαιρετικό αποτέλεσμα που κατέκτησε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πορτογαλία, αλλά φρόντισε να τα απαντήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι μόνο κέρδισε σχεδόν «σβηστά» στην έδρα της Χόρσενς με σκορ 2-0 με δύο τέρματα από το πρώτο μέρος, αλλά ταυτόχρονα είδε και την Μπρόντμπι, με την οποία συγκατοικούσε μέχρι πρότινος στην κορυφή, να γνωρίζει αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Βίμποργκ. Η ομάδα του Σολμπάκεν, πλέον, είναι η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά από εδώ και στο εξής, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπου το 1-1 απέναντι στην Πόρτο είναι δεδομένο πως της άνοιξε την όρεξη για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Θεωρούμε, πάντως, ότι στο σημερινό ματς η Ράντερς θα καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos