Με Ντόρτμουντ και Μπρέντφορντ (video) - Δε χάνει το Λος Άντζελες

01 Οκτωβρίου 2016 16:12

Σπουδαίος αγώνας στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη βασική επιλογή του Betarades.gr για σήμερα να προκύπτει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παράλληλα, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από την Τσάμπιονσιπ, τις ΗΠΑ, αλλά και τη Σούπερλιγκ, για τα ματς της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο που έχει ετοιμάσει η ομάδα του κορυφαίου στοιχηματικού σάιτ στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις για στοίχημα που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Κερδίζει η Ντόρτμουντ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ, στο οποίο θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.10. Δύο βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει μετά το πέρας ισαρίθμων αγωνιστικών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-2 εντός έδρας) το συγκρότημα του Σμιντ έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Μονακό (1-1 εκτός έδρας) μεσοβδόμαδα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσιτσαρίτο στο 73', ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το εκπληκτικό γυριστό σουτ του Γκλικ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο πρωτάθλημα οι «ασπιρίνες» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές, στις οποίες γνώρισαν την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1 εκτός έδρας) και μοιράστηκαν από ένα βαθμό με την Άουγκσμπουργκ (0-0 εντός έδρας). Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη βδομάδα επικράτησαν εκτός έδρας με 3-2 της Μάιντς.

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση μεσοβδόμαδα η Ντόρτμουντ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-2 εντός έδρας), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους γηπεδούχους να απαντούν δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Ομπαμεγιάνγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 68' με τον Βαράν να σκοράρει. Ωστόσο τρία λεπτά πριν το τέλος των 90' ο Σούρλε έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Από τρεις σερί νίκες προέρχονται οι «κιτρινόμαυροι» στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα από τη Λειψία (1-0 εκτός έδρας) στις 10 Σεπτεμβρίου επικράτησαν των Ντάρμσταντ (6-0 εντός έδρας), Βόλφσμπουργκ (5-1 εκτός έδρας) και Φράιμπουργκ (3-1 εντός έδρας) και σήμερα μπορούν να πανηγυρίσουν μία ακόμη.

Προβάδισμα η Μπρέντφορντ

Συνεχίζουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Μπρέντφορντ – Γουίγκαν. Μόλις μία ήττα έχει γνωρίσει εδώ και έξι αγωνιστικές η Μπρέντφορντ, αυτή από τη Γουλβς (3-1 εκτός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Σμιθ επικράτησε των Μπράιτον (2-0 εκτός έδρας), Πρέστον (5-0 εντός έδρας) και Ρέντινγκ (4-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-1 εντός έδρας) και Άστον Βίλα (1-1 εκτός έδρας). Παράλληλα, παραμένει αήττητη στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την Τσάμπιονσιπ, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στον αντίποδα, έπρεπε να περάσουν επτά ολόκληρες αγωνιστικές, στις οποίες μέτρησε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, για να καταφέρει να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης η Γουίγκαν στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κάλντγουελ επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Γουλβς μεσοβδόμαδα. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Δε χάνει το Λος Άντζελες

Επόμενη πρόταση, το Χ2 σε απόδοση 2.21 στην αναμέτρηση Ντάλας – Λος Άντζελες. Από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στο Σολτ Λέικ προέρχεται το Ντάλας, το οποίο ήταν εξαιρετικό και συμπαγές αμυντικά χωρίς να επιτρέψει πολλές φάσεις προς την εστία του, ωστόσο επιθετικά ήταν «άοσμο» και «άγευστο» χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα. Το συγκρότημα του Παρέχα αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα και φαίνεται να είναι ακόμη «ξεμυαλισμένο» από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Από την εντός έδρας ήττα με 2-4 από τους Σιάτλ προέρχονται οι Γκάλαξι, από την πλευρά τους, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά κακοί στην άμυνα και μοιραία έφτασαν στην αποτυχία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για το σύνολο του Αρίνα στα επτά τελευταία ματς, πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της δύσης με 48 βαθμούς όντας στο -5 από το Ντάλας. Στη σημερινή αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να μειώσουν τη διαφορά και να έχουν ελπίδες για μια θέση στην πρώτη δυάδα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων στην post season Θεωρούμε ότι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές από τη Σούπερλιγκ

Συνεχίζουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.30 στο παιχνίδι Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα. Σ' ένα παιχνίδι με σωρεία αμυντικών λαθών, η Κέρκυρα επέστρεψε στις ήττες κόντρα στον Λεβαδειακό. Η γκάφα του Κουτζαβασίλη στο 20' και η παντελής έλλειψη συγκέντρωσης στη φάση του 30' έφεραν το 2-0 για τους Βοιωτούς, σκορ απ' το οποίο οι Φαίακες δεν είχαν τον τρόπο να επιστρέψουν. «Ένα αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κι ο σημαντικότερος, αυτός της τύχης δεν ήταν μαζί μας. Αλλά, θεωρώ πως αυτούς τους τρεις βαθμούς θα μας τους δώσει κάπου αλλού», σημείωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Επιστρέφει εντός έδρας η Κέρκυρα, εκεί έδωσε τους πρώτους δύο αγώνες της Σούπερλιγκ με Πλατανιά (0-1 ήττα) και Λάρισα (2-0). Αγωνιζόμενος σ' ένα κωμικοτραγικό αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά την περασμένη εβδομάδα. Απελπισία ο χλοοτάπητας στους «Ζωσιμάδες», δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να «πατήσουν» την μπάλα και να βρουν ρυθμό, το ματς είχε δύναμη και μονομαχίες, καθόλου ποιότητα και γενικά ελάχιστες καλές στιγμές. Μοιραίο ήταν να μείνει στο 0-0, αποτέλεσμα που στο φινάλε έδειξε να ευχαριστεί αμφότερες τις πλευρές. Κάπως έτσι, οι Ηπειρώτες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη «σφαλιάρα» απ' τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4-0).

Με το δεξί η Εστουντιάντες

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Εστουντιάντες – Μπέτις, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -3.5 πόντων των γηπεδούχων, σε απόδοση 1.85. Κλασικά, καμία ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας δεν προβιβάσθηκε και η Εστουντιάντες μετά από μια απαράδεκτη χρονιά που «υποβιβάσθηκε», τελικά παρέμεινε στην ACB. Για να μην ξαναπεράσει τα περσινά, έφερε τον πολύ καλό προπονητή Σάλβα Μαλντονάτο από την Μπανταλόνα και ενισχύθηκε με σημαντικούς παίκτες, τον Γάλλο Έντουιν Τζάκσον πρώην Μπαρτσελόνα και Μάλαγα, τον Κροάτη Σάτον πολλά χρόνια παίκτη της Μπανταλόνα, το Σαβανέ πρώην της Μπανταλόνα και Γκραν Κανάρια, τον Άλι Τραορέ επί πολλά χρόνια Γάλλο διεθνή και τον Ομάρ Κουκ που έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Η Σεβίλλη άλλαξε όνομα και από φέτος θα λέγεται Μπέτις αλλά ξεκινά με ένα τεράστιο λάθος στη νέα της προσπάθεια, τη συμφωνία για τον πάγκο της με τον Κροάτη Γιαν Τάμπακ. Ο Τάμπακ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Φουενλαμπράδα πολύ μέτρια, έφυγε για να πάει στη Μακάμπι, η Μακάμπι έκανε την χειρότερη σεζόν της ιστορίας της και η Φουενλαμπράδα έλαμψε με τις εμφανίσεις της και τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Έφυγαν οι σημαντικοί Μπάλβιν, Μπάμφορθ και σταμάτησε ο Μπέρνι Ροντρίγκεζ ενώ ήρθαν οι εξαιρετικοί Λόρμπεκ, Λόκετ, Στογιανόφσκι και ο μέτριος αλλά έμπειρος Ζόριτς. Σε ομάδα που έχει προπονητή τον Τάμπακ δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη και είναι ευκαιρία για την γηπεδούχο Εστουντιάντες να κάνει μια καλή αρχή ώστε να αποφύγει τα περσινά αίσχη. Επιλογή η νίκη της Εστουντιάντες όπως και το -3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos