Άσσοι για Μπράντφορντ και Λοντρίνα - Μπορεί το διπλό η Λέιτον Όριεντ

04 Οκτωβρίου 2016 13:57

Μπορεί η δράση στα πρωταθλήματα να έχει σταματήσει, ωστόσο ως είθισται, το αγγλικό ποδόσφαιρο πάντα έχει να προσφέρει αναμετρήσεις. Η προσοχή μας σήμερα επικεντρώνεται στο Λιγκ Τρόφι, απ' όπου προέκυψαν δύο επιλογές, ενώ ένα ματς ξεχωρίσαμε και απ' το πρόγραμμα της Β' Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πάμε στοίχημα.

Προβάδισμα νίκης για Λοντρίνα

 

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λοντρίνα – Μπαΐα, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.01 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Λοντρίνα, μετά και από το "διπλό" επί της Βίλα Νόβα (1-2). Η ομάδα του Κλαούντιο Τενκάτι φιλοξένησε την Οέστε, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει μια ευρεία νίκη με 3-0. Ο Λούκας Ραμόν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 34ο λεπτό, με τον Ζερμάνο να βρίσκει δίχτυα δις στην επανάληψη (75′, πεν. 90′) και να "σφραγίζει" τη νίκη της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, με αποτέλεσμα να μην βάλουν δύσκολα στην Λοντρίνα. Με τη νίκη της αυτή, η Λοντρίνα έφτασε τους 45 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με την Αβαΐ, ούσα και έξι βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Βάσκο. Παράλληλα, με 21 τέρματα παθητικό διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Απ' την άλλη, αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπαΐα, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκούτο Φερέιρα φιλοξένησε την Κρισιούμα, κόντρα στην οποία τα βρήκε σκούρα, όμως εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά. Στην 6η πλέον θέση της βαθμολογίας η Μπαΐα, όπου και μετράει 43 βαθμούς, όσους έχει και η Κλαμπ Ρεγκάτας, της οποίας και υπερτερεί σε απολογισμό τερμάτων. Δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και εφτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με τον άσσο, αλλά με κάλυψη.

Το παίρνει η Μπράντφορντ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπράντφορντ – Μπέρι, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.95. Αήττητη παραμένει σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και έντεκα αναμετρήσεις η Μπράντφορντ, στις οποίες σημείωσε έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μίλγουολ (1-1 εκτός έδρας), Τζίλιγχαμ (1-1 εκτός έδρας), Μπρίστολ Ρόβερς (1-1 εντός έδρας) και Μπόλτον (0-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του ΜακΚόλ επικράτησε των Φλίτγουντ Τάουν (2-1 εντός έδρας) και Τσέστερφιλντ (1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο το Σάββατο το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κλαρκ στο 26'. Στις έξι φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Μπράντφορντ παραμένει αήττητη, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, δείχνει ότι έχει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει. Απ' την άλλη, η Μπέρι επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα το Σάββατο έπειτα από επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (6-1-0), καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σκάνθορπ (2-1 εντός έδρας). Πριν από αυτή την αναμέτρηση το συγκρότημα του Φλίτκροφτ είχε επικρατήσει των Πορτ Βέιλ (4-1 εντός έδρας), Σριούσμπερι (2-1 εντός έδρας), Σουίντον (2-1 εκτός έδρας), Τσέστερφιλντ (2-1 εντός έδρας) και Μίλτον Κέινς Ντονς (3-1 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα, ενώ έκαμψε την αντίσταση της Μόρκαμπ (4-1 εντός έδρας) για το Λιγκ Τρόφι. Παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Γουόσολ (3-3 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα. Θα πάμε με την έδρα.

Μπορεί το διπλό η Λέιτον Όριεντ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάουθεντ – Λέιτον Όριεντ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.45. Στο ισόπαλο 1-1 με την Πιτέρμπορο στην έδρα της έμεινε το Σάββατο η Σάουθεντ. Ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με πιο σημαντική αυτή του 64' όταν έχασε πέναλτι. Στο 78' άνοιξε το σκορ (1-0), ήταν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά από λάθη απροσεξίας στο φινάλε δέχθηκε την ισοφάριση (92'). Δεύτερη σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη μετά την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Όξφορντ, βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις, ισόβαθμη μ' άλλες τέσσερις ομάδες στους δώδεκα πόντους. Στο πρώτο παιχνίδι για το Λιγκ Τρόφι είχε επικρατήσει επί της Μπράιτον U23 με 2-0 (εντός έδρας). Δείχνει να την ενδιαφέρει ο θεσμός, ωστόσο δεν αποκλείεται ο κόουτς Μπράουν να κάνει ορισμένες αλλαγές, αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που αποτελούν προτεραιότητα. Από την άλλη πλευρά, η Λέιτον Όριεντ προέρχεται και αυτή με τη σειρά της από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Μπαρνέτ. Απόλυτα μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν το μυαλό τους στην άμυνα. Πήρε πόντο μετά από τρεις σερί ήττες, αλλά συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-3) και βρίσκεται στην 17η θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 12 πόντους μετά το πέρασμα δέκα αγώνων. Με τη νίκη της επί της Στιβενέιτζ στην πρεμιέρα (3-1 εντός έδρας) απέδειξε πως ενδιαφέρεται για την διοργάνωση, αλλά τα πολλά απαιτούμενα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν της επιτρέπουν να παίξει με βασικούς και το φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα θεωρείται δεδομένο. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos