«Ανοιχτό» ματς στην Κοπεγχάγη - Συνδυαστική επιλογή στη Χιλή

11 Οκτωβρίου 2016 14:50

Ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται κάποιο ντέρμπι. Παρ' όλα αυτά, οι αναμετρήσεις Σλοβενία – Αγγλία και Σλοβακία – Σκωτία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ δράση έχουμε και στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τη βαθμολογία προκριματικών Μουντιάλ 2018.

Με το Over 2.5 στη Δανία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Δανία – Μαυροβούνιο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Αφού κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 της Αρμενίας στις 4 Σεπτεμβρίου η Δανία γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 από την Πολωνία (3-2 εκτός έδρας) το Σάββατο. Πολύ κακό πρώτο μέρος για τους Δανούς, που έχαναν 2-0 και με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου δέχτηκαν το 3-0. Αντέδρασαν μέχρι το φινάλε, το πάλεψαν και μείωσαν σε 3-2, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο. Σήμερα η Δανία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο και αξίζει να σημειωθεί ότι στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει αήττητο, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε G/G. Απ' την άλλη, το Μαυροβούνιο «σκαρφάλωσε» στην 1η θέση του 5ου ομίλου των προκριματικών το Σάββατο. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Ρουμανία (1-1 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Τουμπάκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Καζακστάν, επικρατώντας εντός έδρας 5-0. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη για το Μαυροβούνιο μετά από συνολικά επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Βλέπουμε «ανοιχτό» ματς και θα πάμε με το Over 2.5.

Συνδυαστική επιλογή στη Χιλή

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Χιλή – Περού, όπου επιλέγουμε τον «άσσο» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Επιτακτική η ανάκαμψη για τη Χιλή στο σημερινό εντός έδρας ματς με τους Περουβιανούς. Μπορεί οι Χιλιανοί να έχουν με το μέρος τους την παράδοση, ταυτόχρονα όμως διανύουν περίοδο σαφούς «κοιλιάς», κάτι που φάνηκε και στο ατυχές 3-0 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ισημερινό. Μόλις μία νίκη για την ομάδα του Πίτσι στα τελευταία επτά ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (1-2-4), αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα, στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις. Ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλε ο βασικός μέσος Μαρσέλο Ντίας ενόψει του σημερινού ματς: «Χρειάζεται να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Αγωνιζόμαστε μπροστά στους οπαδούς μας και δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή». Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τους Χιλιανούς, την ίδια στιγμή που το Περού έρχεται από ζευγάρι θετικών εμφανίσεων, αμφότερες εντός έδρας. Στις 7 Σεπτεμβρίου επικράτησε του Ισημερινού με 2-1, για να πάρει τη σκυτάλη το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Αργεντινή της περασμένης εβδομάδας. Κόντρα σε ένα ανώτερο σύνολο, οι Περουβιανοί αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση, παίρνοντας άξια το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι «καταρρέουν» όταν απομακρύνονται από... τη Λίμα, μετρώντας 4/4 εκτός έδρας ήττες με μηδέν ενεργητικό στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Λογική επιλογή ο άσσος, θεωρούμε ότι μπορεί να συνδυαστεί με Over 2.5.

Μπορεί το «διπλό» η Κορκ Σίτι

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση Ντάνταλκ – Κορκ Σίτι, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από την εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Σλίγκο Ρόβερς προέρχεται η Ντάνταλκ, η οποία παρουσιάστηκε αγνώριστη, δεν είχε συνοχή ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση και μοιραία έμεινε με «άδεια χέρια». Το συγκρότημα του Κένι έχασε παράλληλα τη διαφορά ασφαλείας που είχε από την Κορκ στη μάχη για τον τίτλο και πλέον βρίσκεται μόλις στο +1. Η σημερινή αναμέτρηση πιθανότατα να κρίνει και τον πρωταθλητή, καθώς απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές και οι δυο ομάδες είναι ικανές να μη στραβοπατήσουν ξανά μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη όντας ανώτερη ομάδα και λόγω έδρας, ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστούν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο, αν δεν θέλουν να χάσουν τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα από τα χέρια τους. Στον αντίποδα, από την εκτός έδρας νίκη με 5-0 κόντρα στην Γκάλγουεϊ προέρχεται η Κορκ, η οποία ήταν καταιγιστική, πήρε το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της. Το σύνολο του Κόλφιλντ μοιάζει να είναι το πιο «καυτό» στην κατηγορία τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετράει εννιά νίκες και μια ισοπαλία στα 10 τελευταία ματς και πλέον κατάφερε να φτάσει μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Ντάνταλκ. Στη σημερινή αναμέτρηση καλείται να παρουσιαστεί και πάλι εξαιρετικό σε άμυνα και επίθεση αν θέλει να πάρει το πιο κρίσιμο τρίποντο της σεζόν, όπως επίσης θα πρέπει να παραμείνει και συγκεντρωμένο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως και να' χει, ωστόσο έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να πάρει μεγάλα αποτελέσματα και άπαντες ελπίζουν σε ακόμη ένα. Θα πάρουμε το διπλό με «κάλυψη».

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos