Με Νάπολι, Χαλ και Χέρενφεν - Μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2016 13:42

Το ντέρμπι της Νάπολι με τη Ρόμα, ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ και ένα της Α' Ολλανδίας θα μας απασχολήσουν σήμερα στοιχηματικά. Από το «μενού» δε λείπει φυσικά το μπάσκετ, με μία ενδιαφέρουσα επιλογή να προκύπτει από το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μία σημαντική ενημέρωση που ενδιαφέρει κάθε παίκτη του πάμε στοίχημα! Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το πλήρως ανανεωμένο κουπόνι στοιχήματος, με μία σειρά από χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο site. Επιλέξτε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν (κάνοντας κλικ στο «αστεράκι» στη δεξιά στήλη) και ενημερωθείτε για την εξέλιξή τους, με ηχητική ειδοποίηση ώστε να μη χάνετε κανένα γκολ, στην καρτέλα «Τα παιχνίδια μου»! Ταυτόχρονα, στο live chat του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να σχολιάζετε την εξέλιξη όλων των αγώνων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκετε προτάσεις για live betting, ζώντας τη δράση ζωντανά μαζί με τη μεγαλύτερη online παρέα του στοιχήματος.

Κερδίζει η Νάπολι

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νάπολι – Ρόμα, στην οποία θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00. Έπρεπε να περάσουν έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, για να γνωρίσει την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα η Νάπολι. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Μίλαν (4-2 εντός έδρας), Παλέρμο (3-0 εκτός έδρας), Μπολόνια (3-1 εντός έδρας) και Κιέβο (2-0 εντός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πεσκάρα (2-2 εκτός έδρας) και Τζένοα (0-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Σάρι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αταλάντα πριν από δύο βδομάδες, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Έξι βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Ρόμα, από την πλευρά της, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Σπαλέτι επικράτησε των Κροτόνε (4-0 εντός έδρας) και Ίντερ (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Φιορεντίνα (1-0 εκτός έδρας) και Τορίνο (3-1 εκτός έδρας). Χωρίς νίκη παραμένουν οι «τζιαλορόσι» στις τρεις συνολικές εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσαν μία ισοπαλία και δύο ήττες. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Δε χάνει η Χαλ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μπόρνμουθ – Χαλ, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 2.05. Με θετική ψυχολογία θα υποδεχθεί σήμερα η Μπόρνμουθ τη Χαλ, στοχεύοντας στην τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της. Μόλις μία ήττα έχουν υποστεί οι «κλάρετς» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1), μέσα στο «Βιτάλιτι» έχουν... υποτάξει τις Γουέστ Μπρομ και Έβερτον (αμφότερα τα τρίποντα με σκορ 1-0). Στάθηκαν πολύ καλά στο «Βικαρέιτζ Ρόουντ» στο ματς της περασμένης αγωνιστικής πριν τη διακοπή, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν ένα μεγάλο διπλό. Στο 2-2-3 το συνολικό σερί για την Μπόρνμουθ στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το πρώτο ματς στον πάγκο της Χαλ ως... μόνιμος θα δώσει σήμερα ο Μάικ Φίλαν. Η διοίκηση της ομάδας έμεινε ικανοποιημένη από τη δουλειά του Βρετανού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Στιβ Μπρους, με τον 54χρονο κόουτς να δηλώνει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την τροπή των πραγμάτων και ανυπομονώ για την πρόκληση. Πήρε λίγο χρόνο η συμφωνία, όμως αυτά τα... πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά». Θυμίζουμε ότι οι «τίγρεις» μπήκαν στο φετινό πρωτάθλημα με ένα αήττητο σερί δύο νικών και μίας ισοπαλίας, αλλά ταυτόχρονα έχουν συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-1-4). «Καίγονται» σήμερα για ένα θετικό αποτέλεσμα και θεωρούμε ότι θα κατορθώσουν να το πάρουν.

Προβάδισμα η Χέρενφεν

Περνάμε στην Ολλανδία και το 2 DNB σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Γκρόνινγκεν – Χέρενφεν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοόχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Γκρόνινγκεν, η οποία «έτρεχε» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών απ' τα τέλη Αυγούστου μέχρι την 1η Οκτωβρίου (1-3-0). Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 4' με το πέναλτι του Χούσεν, στη συνέχεια δεν κατάφερε να «απορροφήσει» την πίεση της Φίτεσε, η οποία ισοφάρισε στο φινάλε του ημιχρόνου και στο 76' βρήκε το δεύτερο γκολ. Είχε κάποιες μικροευκαιρίες η Γκρόνινγκεν για να βρει δεύτερο γκολ και να πάρει έστω την ισοπαλία, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν άξιζε κάτι περισσότερο απ' την ήττα. Ούτε κόντρα στην Αϊντχόφεν δε διεκόπη το αήττητο σερί της Χέρενφεν, στον αντίποδα, που απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία η πορεία της. Επιβεβαίωσε την εξαιρετική εντός έδρας παράδοση εναντίον της PSV, καθώς την κράτησε στο 1-1, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερο αν δε στεκόταν άτυχη στη φάση της ισοφάρισης των πρωταθλητών. Είχε προηγηθεί το γκολ του Ζένελι στο 72', όμως η αλήθεια είναι ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Κάπως έτσι, η Χέρενφεν παρέμεινε αήττητη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική (4-1-0) και ανέβηκε στους 15 πόντους, στο -2 απ' την Αϊντχόφεν και στο -4 απ' τον Άγιαξ. Μετράει μόλις μια ήττα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (4-3-1), πιστεύουμε ότι το σερί της θα συνεχιστεί και σήμερα.

Μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα ΑΕΚ – Λάυριο, στον οποίο θα πάμε με το Over 148.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87. Η φιλόδοξη φετινή ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο και μοναδικός της στόχος είναι να νικήσει και να κάνει το 2-0 στο πρωτάθλημα. Τα ρόστερ διαφέρουν πολύ στην ποιότητα, η ΑΕΚ δεν χάνει τέτοια ματς, ειδικά τώρα που έχει δείξει σε καλή κατάσταση με τη συντριβή του Κόροιβου στο κύπελλο και έπειτα τη νίκη στην Πάτρα. Η ομάδα του Λαυρίου ξεκίνησε θετικά, σε κάποια διαστήματα ήταν εξαιρετική αλλά προβλημάτισε με το πόσο εύκολα επέτρεψε στην Κύμη να απειλήσει. Η ΑΕΚ πάντα τρέχει, 60 σουτ επιχείρησε στο ματς με τον πολύ αργό Απόλλωνα, στην έδρα της τρέχει ακόμα περισσότερο και δημιουργεί τις συνθήκες για να ξεπεράσει τους 90 πόντους. Το Λαύριο είναι πάντα μια ομάδα γρήγορη με καλό μακρινό σουτ, με την Κύμη το τελικό σκορ 75-69 ήταν πάρα πολύ χαμηλό, αν λάβουμε υπόψιν το παράδοξα μικρό τέταρτο δεκάλεπτο με επιμέρους 11-16. Αναμένουμε ωραίο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με μεγάλο σκορ επομένως η επιλογή είναι το Over 148.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Βέβαια, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της χώρας έχει ετοιμάσει ένα βίντεο με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos