Στοίχημα: Με τα γκολ σε Μπακού και Λιέγη (vid)

20 Οκτωβρίου 2016 16:23

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι η 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τους τρεις εκπροσώπους μας να πέφτουν εκ νέου στη... μάχη. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Βέλγιο από τη Σταντάρ, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καραμπάγκ κι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αστάνα.


Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις του "τριφυλλιού" και του Δικεφάλου, ενώ τα σημερινά μας προγνωστικά Europa League συμπληρώνονται από άλλες δύο προτάσεις. Υπάρχει, φυσικά, και μπασκετική πρόταση από τη Euroleague.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μία σημαντική ενημέρωση που ενδιαφέρει κάθε παίκτη του πάμε στοίχημα! Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το πλήρως ανανεωμένο κουπόνι στοιχήματος, με μία σειρά από χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο site. Επιλέξτε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν (κάνοντας κλικ στο "αστεράκι" στη δεξιά στήλη) και ενημερωθείτε για την εξέλιξή τους, με ηχητική ειδοποίηση ώστε να μη χάνετε κανένα γκολ, στην καρτέλα "Τα παιχνίδια μου"! Ταυτόχρονα, στο live chat του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να σχολιάζετε την εξέλιξη όλων των αγώνων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκετε προτάσεις για live betting, ζώντας τη δράση ζωντανά μαζί με τη μεγαλύτερη online παρέα του στοιχήματος.

Αμφίσκορο στο Αζερμπαϊτζάν

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Καραμπάγκ με τον ΠΑΟΚ, όπου πηγαίνουμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αποδείχθηκαν πολλά για τους Αζέρους, οι οποίοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες το περασμένο Σάββατο, επικρατώντας με 3-0 της Σουμκαγίτ. Με τον τρόπο αυτό, παράλληλα, η Καραμπάγκ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Καμπάλα στους τέσσερις βαθμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την προσεχή Τρίτη δίνει πολύ σπουδαίο και κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Νέφτσι Μπακού. Για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν πάρα πολύ καλή για τριάντα λεπτά στη Φλωρεντία, απέναντι στη Φιορεντίνα, αλλά η αποβολή του Γιουνουσάτζε σε εκείνο το χρονικό σημείο της κόστισε τρομερά, καθώς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση και διασύρθηκε με 5-1. Το σημερινό ματς αποτελεί ίσως την τελευταία της ευκαιρία να ξαναμπεί στο «παιχνίδι» της πρόκρισης.

Πραγματικά ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον θέλει να αδυνατεί να «καθαρίσει» τα παιχνίδια του παρά τις απίστευτες –από κάθε άποψη- ευκαιρίες που δημιουργεί. Το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας δεν είναι τωρινό για τον ΠΑΟΚ, απλά έγινε ακόμη πιο έντονο στο κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, το οποίο κέρδισε (1-0), χάνοντας όμως τρομερές ευκαιρίες να μπορέσει να διευρύνει το προβάδισμά του και να πάρει μια πολύ πιο εύκολη νίκη. Στην προηγούμενη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, παρότι δεν πραγματοποίησε τόσο καλή εμφάνιση στο Λίμπερετς, ήταν ίσως το μοναδικό φετινό παιχνίδι όπου μπόρεσε να φανεί αποτελεσματικός, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βλέπουμε αμφίσκορο στο Μπακού.

Over στη Λιέγη

Συνεχίζουμε με το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με τον Παναθηναϊκό, σε απόδοση 2.20. Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στη Λιέγη, όπου τόσο η Σταντάρ, όσο και ο Παναθηναϊκός «καίγονται» για τη νίκη. Οι Βέλγοι έκαναν πρεμιέρα με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Θέλτα, ενώ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής ηττήθηκαν εκτός έδρας 1-0 απ' τον Άγιαξ. Σε περίπτωση που δεν κερδίσουν ούτε σήμερα τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα αναφορικά με την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση, την οποία χρειάζονται και για ψυχολογικούς λόγους. Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει ζήτημα αυτοπεποίθησης στη Σταντάρ, η οποία τελευταία δεν αποδίδει όπως θα περίμενε ο κόσμος της. Υποχρεωμένος να νικήσει είναι απόψε ο Παναθηναϊκός, που είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς πόντο. Βέβαια, θα παραταχθεί πιθανότατα χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, που υποφέρει από υψηλό πυρετό. Μετά την άδικη εντός έδρας ήττα 1-2 απ' τον Άγιαξ, υπέστη δεύτερη άδικη ήττα απ' τη Θέλτα (2-0 εκτός), όπου πραγματοποίησε την κορυφαία ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων 5-6 ετών, αλλά δεν τη συνόδευσε απ' το αποτέλεσμα. Δε χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης σήμερα, με δεδομένο μάλιστα ότι την επόμενη αγωνιστική το «τριφύλλι» υποδέχεται τη Σταντάρ στην έδρα του και μπορεί να κάνει το 2/2 εναντίον της. Το κλίμα δεν είναι καλό μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα της Κυριακής απ' την Ξάνθη, σ' ένα ματς όπου οι πράσινοι απείλησαν με το... σταγονόμετρο και «πλήρωσαν» τα λάθη του Στιλ (κυρίως στο πρώτο γκολ) στις φοβερές επινοήσεις των αντιπάλων.

Δε χάνει η Άντερλεχτ

Η τρίτη σημερινή μας επιλογή είναι το Χ2 της Άντερλεχτ στην έδρα της Μάιντζ σε απόδοση 2.05. Έπειτα από 7 αγωνιστικές η Μάιντζ βρίσκεται στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα με 11 πόντους και ρεκόρ 3-2-2, έχοντας μάλιστα την τρίτη καλύτερη επίθεση με 14 γκολ, πίσω μόνο από Μπάγερν και Ντόρτμουντ! Προέρχεται απ' το εντός έδρας 2-1 επί της Ντάρμσταντ την Κυριακή, ένα δίκαιο και απόλυτα απαραίτητο αποτέλεσμα, αφού είχε μόλις έναν κερδισμένο πόντο στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, όπου όμως αντιμετώπισε Λεβερκούζεν εντός (2-3) και Βόλφσμπουργκ εκτός (0-0). Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, η Μάιντς τα καταφέρνει περίφημα, μετρώντας τέσσερις πόντους σε δύο αγωνιστικές, θα μπορούσαν να είναι και έξι αν δεν ισοφαριζόταν στα... χασομέρια απ' τη Σεντ Ετιέν στην πρεμιέρα (1-1 εντός). Ακολούθησε το εκτός έδρας 2-3 επί της Καμπάλα. Με νίκη επέστρεψε απ' τη διακοπή του πρωταθλήματος η Άντερλεχτ, έστω κι αν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να την πάρει. Υποδέχτηκε τη Λόκερεν σ' ένα θεωρητικά βατό παιχνίδι, το οποίο όμως αποδείχτηκε ιδιαίτερα περίπλοκο. Κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης για την Άντερλεχτ, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μείνει πίσω στο σκορ, όλα έδειχναν ότι πάει για γκέλα, ωστόσο το γκολ του Τεόντορτσικ (δεύτερο συνεχόμενο) στο 89' έφερε τη «λύτρωση». Ήταν η τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Άντερλεχτ, που ανέβηκε στους 21 πόντους και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, η ομάδα των Βρυξελλών είναι αήττητη στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ (απ' τα προκριματικά), μετράει ρεκόρ 3-1-0. Επίσης, είναι αήττητη φέτος εκτός έδρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετράει ρεκόρ 1-2-0, σκόραρε σ' όλα τα παιχνίδια! Θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς η Άντερλεχτ.

Προβάδισμα η Κράσνονταρ

Το "καρέ" των ποδοσφαιρικών προτάσεων ολοκληρώνεται με τον Άσσο Draw No Bet της Κράσνονταρ επί της Σάλκε σε απόδοση 1.91 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αήττητη παραμένει η Κρασνοντάρ στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις πέντε επιβεβαιώθηκε το no-goal, ενώ στις έξι σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που έδωσε για τον 9ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε το συγκρότημα του Σαλίμοφ. Πιο συγκεκριμένα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σάλτσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας) και Νις (5-2 εντός έδρας). Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Σάλκε παραμένει αήττητη για τρία διαδοχικά ματς, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Δύο «τρίποντα» πανηγύρισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας των Νις (1-0 εκτός έδρας) και Σάλτσμπουργκ (3-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία, οι «βασιλικοί μπλε» προηγήθηκαν με τον Γκορέτζκα στο 15', ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 47' με το αυτογκόλ του Καλέτα Καρ. Στο 58' ο Χέβεντες ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, πριν ο Σοριάνο διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 72'. Στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν οι Γερμανοί για το Γιουρόπα Λιγκ σημείωσαν έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Πιστεύουμε, πάντως, ότι η Κράσνονταρ θα εκμεταλλευθεί σήμερα τη δύναμη της έδρας της.

Under στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ, όπου επιλέγουμε το Under 147,5 πόντοι στην αναμέτρηση της Μπάμπεργκ με την Ούνιξ Καζάν σε απόδοση 1.88. Με το «καλημέρα» η Μπάμπεργκ απέδειξε πόσο σπουδαία ομάδα είναι και ηττήθηκε στην έδρα της πανίσχυρης Φενέρ λόγω αδυναμίας σκοραρίσματος στα. τελευταία δύο λεπτά του αγώνα. Αντιθέτως η Ούνιξ δέχθηκε ανατροπή από την Μπαρτσελόνα παίζοντας σαν μικρή ομάδα διότι απλά βασίστηκε στο +14 που πήρε και περίμενε να τελειώσει ο χρόνος. Μέχρι στιγμής η Μπάμπεργκ έχει κάνει αυτό που περιμέναμε δηλαδή έκανε μερικές «προπονήσεις» στην Μπουντεσλίγκα με τρομερή ένταση στην άμυνα πριν την Euroleague, όταν ήρθε η ώρα της Euroleague χαλάρωσε στο πρωτάθλημα και δέχθηκε 82 από την Γκέτινγκεν (93-82) και 87 από την Μπρεμερχάβεν (87-93) διότι απλούστατα «κρατάει» τις δυνάμεις της για την άμυνα στην Euroleague. Σήμερα με την Ούνιξ θα δημιουργήσει τις συνθήκες για πολύ αργό παιχνίδι με πολύ «ξύλο» στις ρακέτες, ένα παιχνίδι στο οποίο η Ούνιξ μπορεί να ανταπεξέλθει διότι και αυτή μπορεί να κάνει μεγάλα σκορ με τις αδύναμες ομάδες της VTB αλλά έχει αμυντικές αρετές. Πολύ χαμηλό σκορ αναμένουμε οπότε η επιλογή είναι το Under 147.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Βέβαια, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές εβδομάδες, το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της χώρας έχει ετοιμάσει βίντεο με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα παιχνίδια των τριών εκπροσώπων μας, τα οποία μπορείτε να δείτε στη συνέχεια!



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos