Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Σίλκεμποργκ

04 Νοεμβρίου 2016 14:10

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το πρόγραμμα τις Παρασκευής. Σε τέσσερις προτάσεις έχει καταλήξει το Betarades.gr, τρεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και μία από την Euroleague.


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προβλέψεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σίλκεμποργκ

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Δανίας και τον αγώνα Άαρχους – Σίλκεμποργκ, στον οποίο θα κυνηγήσουμε την έκπληξη, πηγαίνοντας με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Την πλέον εντυπωσιακή νίκη της από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς σημείωσε τη Δευτέρα η Άαρχους, καθώς υποδεχόμενη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής την ουραγό Έσμπιεργκ, βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει και επικράτησε 6-2. Έφτασε, έτσι, μόλις στην πρώτη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, που το μόνο που προσέφερε, ήταν αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο στόχος της κατάληψης μιας θέσης στην εξάδα απέχει πολύ ακόμη για την Άαρχους, η οποία βρίσκεται πολύ χαμηλά, μετρώντας μόλις 16 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, με μόλις μια ήττα τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές κι αυτή μάλιστα από την Κοπεγχάγη (εκτός έδρας 2-0) η Σίλκεμποργκ δεν μπορεί παρά να αισιοδοξεί πως το κακό της ξεκίνημα στη χρονιά ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς πως στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος μέτρησε μόλις δύο βαθμούς σε επτά παιχνίδια. Την περασμένη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Οντένσε, δίνοντας συνέχεια στη σημαντική νίκη 3-1 κόντρα στη Βίμποργκ. Μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τα γκολ στην Πορτογαλία

Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Γκιμαράες – Νασιονάλ. Αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Γκιμαράες, επικράτησε των Μορεϊρένσε (1-0 εκτός έδρας), Εστορίλ (2-0 εκτός έδρας) και Ρίο Άβε (3-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπελενένσες (1-1 εντός έδρας) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-3 εντός έδρας). Από την άλλη πλευρά, τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη μετρά η Νασιονάλ, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Πόρτο, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη με τις Πάκος Φερέιρα (1-1 εκτός έδρας) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (0-0 εντός έδρας). Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Νασιονάλ στις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες επιβεβαιώθηκε goal-goal. Αναμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα σήμερα και θα στηρίξουμε το Over.

Κερδίζει η Μπουργκ Περονάς

Επόμενη επιλογή, ο Άσσος σε απόδοση 2.25 στην αναμέτρηση της Β' Γαλλίας, Μπουργκ Περονάς – Ορλεάν. Πολύτιμο «οξυγόνο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει η Μπουργκ την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας 1-0 της Γκαζελέκ, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ογκάς στο 27'. Δείχνει να βρίσκει και πάλι σφυγμό μετά από έναν περίπου μήνα, όπου μέτρησε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και ο κυριότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι το ότι δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην άμυνα (έχει φέρει 5 under 2,5 στα 6 τελευταία παιχνίδια της). Στον αντίποδα, η Ορλεάν, βέβαια, παραμένει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-4) και πιστεύουμε ότι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό από το ματς απέναντι στην Μπουργκ Περονάς.

«Σκληρές» άμυνες στο Κάουνας

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Νταρουσάφακα, στον οποίο θα πάμε με το Under 153.5 πόντους, σε απόδοση 1.87. Η Ζαλγκίρις έχει μόλις μία νίκη στην διοργάνωση, εκείνο το 78-73 επί της Μπασκόνια, και η επιτυχία ήρθε από την καλύτερη αμυντική της επίδοση μέχρι σήμερα. Παρομοίως με Παναθηναϊκό και Φενέρ εκτός κατάφερε να διατηρηθεί στην διεκδίκηση της νίκης όσο η άμυνά της λειτουργούσε καλά, αλλά στο τέλος κατέρρευσε. Έτσι θα αντιμετωπίσει απόψε και την Νταρουσάφακα, η οποία έχει το παράδοξο στοιχείο στην πορεία της ότι έχει επικρατήσει στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της, με Αστέρα και Ούνιξ, όμως έχασε τα δύο εντός έδρας με Αρμάνι και Εφές. Θα γίνει μεγάλη μάχη για τη νίκη, θα υπάρχουν χρονικά διαστήματα του αγώνα στα οποία θα δούμε σκληρές άμυνες και η νίκη μπορεί να πάει και «αριστερά» και «δεξιά». Επομένως δεν ασχολούμαστε με νικητή ή χάντικαπ και η επιλογή από τον αγώνα είναι το Under 153.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos