Στοίχημα: Παίρνει τον «τελικό» η Ατλέτικο Μινέιρο

17 Νοεμβρίου 2016 15:55

Μόλις μια ημέρα πριν την επανέναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα σημαντικά παιχνίδια της Βραζιλίας, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Προκύπτουν προτάσεις για το στοίχημα απ' το σούπερ ντέρμπι Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας, αλλά και τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα.

«Άσσος» για Ατλέτικο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.18. Στο Raimundo Sampaio διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, με τις Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας να "καίγονται" για βαθμούς. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλέτικο που γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κοριτίμπα. Βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό, πετώντας βαθμούς κόντρα σε μια βατή αντίπαλο. Το συγκρότημα του Μαρσέλο Ολιβέιρα παράμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Στην 4η θέση και στο -4 από τη Σάντος θέλει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για το κάτι παραπάνω και ψάχνει σήμερα τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Παλμέιρας. Ισχυρή εντός έδρας, παραμένει αήττητη από τις 19/06 σε επίπεδο Serie A, μετρώντας 12 νίκες και μια ισοπαλία. Απ' την άλλη, τέσσερις "τελικούς" έχει μπροστά της η Παλμέιρας, που δίνει σήμερα τον έναν απ' αυτούς στην ισχυρή έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Πρώτος της στόχος να μην ηττηθεί, γνωρίζει ωστόσο πως με νίκη θα βρεθεί στο +7 από τις αντιπάλους της και θα κάνει έτσι καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Έστω και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την προηγούμενη αγωνιστική την αντίσταση της Ιντερνασιονάλ, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της. Συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στις 17 τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται σταθερά, αλλά και δίκαια στην κορυφή της Serie A. Θα πάμε με την έδρα.

«Μιλάει» η έδρα στο Βελιγράδι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο, όπου επιλέγουμε νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20. Μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στο Μπάμπεργκ ο Αστέρας πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο Βελιγράδι, εκεί που έχει θεωρητικά την πανίσχυρη έδρα του, ώστε να αποδείξει πως έχει πιθανότητες για είσοδο στην οκτάδα. Όμως μέχρι στιγμής έχει τρεις νίκες, οι δύο είναι εκτός (Γαλατά και Μπάμπεργκ) και εντός έχει νικήσει μόνο την Μπαρτσελόνα πριν μερικές εβδομάδες. Η Αρμάνι συνεχίζει την καταπληκτική επιθετική της σεζόν, σκοράρει πάνω από 90 πόντους ανά παιχνίδι και κάπως έτσι δεν ασχολείται με την άμυνα εκτός μερικών μικρών χρονικών διαστημάτων μέσα σε έναν αγώνα. Η απουσία προσήλωσης στην άμυνα της Αρμάνι είναι και το μοναδικό αρνητικό στοιχείο της φετινής βελτιωμένης ομάδας του Ρέπεσα και αυτό το αρνητικό στοιχείο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί ο Αστέρας στην πανίσχυρή του έδρα. Δεν δικαιολογείται το εντός έδρας ρεκόρ του Αστέρα όπως δεν δικαιολογούνται οι δύο εκτός έδρας νίκες του αφού στο παρελθόν, με πολύ καλύτερη ομάδα σε πιο εύκολη διοργάνωση, για να φτάσει τις δύο εκτός έδρας νίκες περνούσαν πολλές εβδομάδες. Κακώς προσφέρεται outsider ο γηπεδούχος, η επιλογή είναι η νίκη του Αστέρα σε απόδοση πάνω από 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αππό νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos