Στοίχημα: Βάφεται... πράσινο το ντέρμπι (video)

04 Δεκεμβρίου 2016 18:35

Πολλά και ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, όμως εντός των συνόρων ξεχωρίζει το... ντέρμπι αναγκών της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Προκύπτει πρόταση από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ συνολικά καταλήγουμε σήμερα σε τετράδα ποδοσφαιρικών επιλογών. Το... κερασάκι στην τούρτα είναι και η μπασκετική πρόταση.

Νίκη για Παναθηναϊκό

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο του "τριφυλλιού" σε απόδοση 2.18. Έγινε το αναμενόμενο στον Παναθηναϊκό, που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Η ήττα στο Ηράκλειο απ' τον ΟΦΗ, η οικτρή εικόνα που τη συνόδευσε, το γεγονός ότι οι πράσινοι είναι με το 1,5 πόδι εκτός Κυπέλλου, αλλά και οι ασφυκτικές πιέσεις των οπαδών, δεν άφησαν άλλα περιθώρια προστασίας στον Στραματσόνι απ' τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Ιταλό την Πέμπτη. Προφανής η επιλογή του διαδόχου του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνεται επισήμως απ' την ΠΑΕ το ίδιο βράδυ και σήμερα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του «τριφυλλιού», τη φανέλα του οποίου φόρεσε για 5 χρόνια (1992-1997). Στα «βαθιά» ρίχνεται ο Έλληνας κόουτς, που καλείται να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα περίπλοκη κατάσταση, με τον κόσμο να είναι απογοητευμένος απ' τις εμφανίσεις της ομάδας και αρκετούς παίκτες να μοιάζουν «ξενερωμένοι». Στους 15 πόντους ο Παναθηναϊκός, είναι στο -7 απ' τον Ολυμπιακό και στο -2 απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα! Πορεύεται χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (0-1-4), σκόραρε μόλις δύο φορές.

Με ένα τεράστιο «πρέπει» έρχεται στο σημερινό ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, που τελεί υπό ασφυκτική πίεση. Ο δικέφαλος «απαγορεύεται» να χάσει, καθότι κινδυνεύει να μείνει στο -7 απ' τον Παναθηναϊκό, ενώ η διαφορά πλέον απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι ανάξια αναφοράς (-11). Γνωστά όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ο Ίβιτς μίλησε για παίκτες που παίζουν «ύποπτα» και προκάλεσε εξελίξεις. Η πιο σημαντική εξ αυτών ήταν η περιθωριοποίηση του Τζαβέλλα, ο οποίος ουσιαστικά στοχοποιήθηκε από Ίβιτς και ΠΑΕ ως «στημένος» και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η ομάδα είναι «καζάνι που βράζει», αυτό φάνηκε και την Πέμπτη στα Τρίκαλα, όπου ο Σέρβος κόουτς παρέταξε παντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν οικτρή. Βλέπουμε νίκη Παναθηναϊκού.

Με τα γκολ στην Μπουντεσλίγκα

Η δεύτερη σημερινή μας επιλογή είναι το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Ντάρμσταντ με το Αμβούργο, σε απόδοση 2.05. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ντάρμσταντ. Αφού κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (3-1 εντός έδρας) στις 22 Οκτωβρίου, το συγκρότημα του Μάιερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λειψία (2-0 εντός έδρας), Λεβερκούζεν (3-2 εκτός έδρας), Ίνγκολσταντ (1-0 εντός έδρας) και Σάλκε (3-1 εκτός έδρας). Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς, συνεχίζει να βρίσκεται το Αμβούργο. Το συγκρότημα του Γκίσντολ παραμένει το μοναδικό που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μετά το πέρας 12 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (τέσσερις ισοπαλίες, οχτώ ήττες/ 8-27 τα γκολ). Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση συγκέντρωσε ισάριθμους βαθμούς κόντρα στις Χόφενχαϊμ (2-2 εκτός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (2-2 εντός έδρας).

Δε χάνει η Σεν Γκάλεν

Μεταφερόμαστε στην Ελβετία, όπου πηγαίνουμε με το 1Χ της Σεν Γκάλεν επί της Σιον σε απόδοση 2.05. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σεν Γκάλεν, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιόε Τσινμπάουερ φιλοξενήθηκε από την Γκρασχόπερς, από την έδρα της οποίας και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ η Σεν Γκάλεν, ισοφάρισε αμφότερες με τους Αλμπιάν Αγιετί (29′) και Βίτβερ (75′) για το τελικό 2-2 στο παιχνίδι αυτό. Μετά και την ισοπαλία της αυτή, η Σεν Γκάλεν βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, όπου και "συγκατοικεί" με την Γκρασχόπερς στους 18 βαθμούς. Την δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Σιόν, μετά και από εκείνη κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις (4-3). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πέτερ Τσάιντλερ φιλοξένησε την Βασιλεία, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-2. Θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς οι γηπεδούχοι.

Δε... σταματάει η Νις

Κλείνουμε την τετράδα των ποδοσφαιρικών μας προτάσεων με τον Άσσο της Νις επί της Τουλούζ σε απόδοση 2.00. Έβγαλε αντίδραση η Νις την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Γκινγκάμπ εκτός έδρας, κατάφερε να φύγει με το «διπλό» και έδειξε ότι έχει χαρακτήρα. Ερχόταν απ' το εντός έδρας 1-1 με την Μπαστιά, όπου τίποτα δεν πήγε καλά, αλλά έπαιξε με πάθος απ' την αρχή στη Βρετάνη, προηγήθηκε νωρίς και παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αρκετές δύσκολες καταστάσεις, στο φινάλε έφυγε με το «τρίποντο» που ήταν ιδιαίτερα πολύτιμο, αφού την κράτησε στην κορυφή. Σήμερα οι γηπεδούχοι έχουν τεράστια ευκαιρία να απομακρυνθούν στο +4 απ' την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχασε χθες 3-0 εκτός έδρας απ' τη Μονπελιέ και έμεινε στους 35 πόντους. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για την Τουλούζ, που κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες την περασμένη Τετάρτη εναντίον της Μονπελιέ. Μπορεί να μην άξιζε να κερδίσει, αφού ο αντίπαλος έβγαλε μεγάλες φάσεις μετά το γκολ, ωστόσο αυτό που κρατάει είναι οι τρεις πόντοι, τους οποίους είχε μεγάλη ανάγκη. Είχε προηγηθεί αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών (0-2-3), όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν μόλις δύο πόντους και είχαν μείνει πίσω, ωστόσο πλέον είναι στους 22 βαθμούς και κράτησαν την επαφή τους με την πρώτη πεντάδα.

Under στη Βαρκελώνη

Όσον αφορά το μπάσκετ, η πρότασή μας είναι το Under 160.5 πόντοι στην ισπανική αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Γκραν Κανάρια (απόδοση 1.90). Η σεζόν στην Ισπανία ξεκινά πάντα με το σούπερ-καπ που γίνεται με το φορμάτ του Final-4 σε μια πόλη που επιλέγεται από το καλοκαίρι. Στον τελικό λοιπόν η Γκραν Κανάρια θριάμβευσε με 79-59 της Μπάρτσα και έτσι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, όμως μετά έκανε κάκιστη έναρξη στο πρωτάθλημα με τέσσερις ήττες. Αυτή την εποχή η Γκραν Κανάρια μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με μοναδική ήττα εκείνη από τη Ρεάλ, και σε συνδυαμό με τν εξαιρετική πορεία στο Eurocup βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Μπαρτσελόνα έχει συναντήσει πάρα πολλά προβλήματα μέχρι σήμερα, μαζεύτηκαν πάρα πολλοί τραυματίες όμως τώρα έχουν επιστρέψει οι Κλαβέρ και Ντόλμαν, έπαιξαν με τον ΠΑΟ προχθές, και επιπλέον έπαιξε με τον ΠΑΟ το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Άλεξ Ρένφρο από την Μπάγερν. Το ρόστερ που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Μπαρτζώκας μπορεί να θεωρηθεί το πληρέστερο όσον αφορά τον τελευταίο μήνα και έτσι θα πορευθεί διότι ο Ρίμπας θα χάσει όλη τη σεζόν και ο Ναβάρο δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ ακόμα και όταν είναι υγιής. Με πλήρες ρόστερ ο Μπαρτζώκας ετοιμάζει την ομάδα του με απόλυτη αφοσίωση στην άμυνα, έτσι έγινε προχθές και με τον Παναθηναϊκό που τον «έπνιξε» αμυντικά και έτσι θα κάνει και απόψε. Άλλωστε το ζεύγος στον τελικό του σούπερ-καπ έδειξε περίτρανα πως με άμυνες θα αντιμετωπίσει η μία την άλλη. Επιλογή το Under 160.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχει ετοιμάσει το κορυφαίο στοιχηματικό site για τα σημαντικότερα ματς της ημέρας, να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα και να κερδίσετε 80€!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos