Πάμε στοίχημα: Ξεπερνά το σοκ με νίκη η Ντέρι - Προβάδισμα η Χέρτα

31 Μαρτίου 2017 15:44

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων την Παρασκευή (31/03) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δε θα μπορούσε να λείπει και η επιλογή από την Euroleague, για την προτελευταία αγωνιστική της οποίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πάμε να δούνε αναλυτικά τα προγνωστικά από το πρόγραμμα της ημέρας.

Κερδίζει η Ντέρι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και τον αγώνα Ντέρι – Μπρέι, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00 στη Novibet. Στην Ντέρι άπαντες προσπαθούν ακόμη να ξεπεράσουν το σοκ του θανάτου του αρχηγού της ομάδας, Μπράιν ΜακΜπράιντ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Δευτέρα 20/03. Το σημερινό είναι το πρώτο ματς που δίνει η Ντέρι μετά το τραγικό περιστατικό. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά, μετρώντας 4/4 νίκες μέχρι στιγμής και υποδέχεται την μέτρια Μπρέι. Άπαντες στις τάξεις των γηπεδούχων θέλουν μία νίκη προκειμένου να την αφιερώσουν στον αδικοχαμένο αρχηγό τους, η Μπρέι δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Προβάδισμα η Χέρτα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χέρτα Βερολίνου – Χόφενχαϊμ, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 2.04 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη τετράδα, με την Χέρτα (5η) να έχει πέντε βαθμούς λιγότερους από τη Χόφενχαϊμ (4η). Οι Βερολινέζοι στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί, μετρώντας δέκα νίκες στα 12 ματς που έχουν δώσει εκεί φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Χόφενχαϊμ έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στην Μπουντεσλίγκα (11-12-2 το ρεκόρ της), αμφότερες μακριά από το κοινό της. Μπορεί να κερδίσει η Χέρτα, θα επιλέξουμε τον Άσσο, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο.

"Ανοιχτό" ματς στην Κορσική

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ στο παιχνίδι Γκαζελέκ Αζαξιό - Μπουργκ Περονάς, σε απόδοση 2.10. Σε πολύ καλή κατάσταση βρισκόταν πριν από την διακοπή η Γκαζελέκ, παραμένοντας αήττητη για τρία παιχνίδια, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Μάλιστα, στα 5/6 τελευταία παιχνίδια τους εμφανίστηκε το Over, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα διαδοχικά Goal / Goal. Περιμένουμε ένα αρκετά "ανοιχτό" ματς απόψε και θα στηρίξουμε την επιλογή του Over 2.5 γκολ.

Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟ

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την επιλογή μας να είναι η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Μετά το σπουδαίο "διπλό" επί της Μπασκόνια την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές ελπίδες να τερματίσει στην 4η θέση και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η ΤΣΣΚΑ είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά και αν οι "πράσινοι" κερδίσουν απόψε και ταυτόχρονα ηττηθεί η Φενέρμπαχτσε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, τότε θα βρεθούν στην 4η θέση. Στο ΟΑΚΑ είναι πανίσχυροι, η ΤΣΣΚΑ, βέβαια σπάνια επιτρέπει σε αντιπάλους να πάρουν αποτελέσματα λόγω της αδιαφορίας της, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας την παρουσία του Ιτούδη στον πάγκο της ρωσικής ομάδας. Σε απόδοση οριακού outsider αξίζει η νίκη του Παναθηναϊκού.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos