Στοίχημα: Επιλογές από το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τα προκριματικά

11 Ιουνίου 2017 13:46

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αλλά και ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ πρωταγωνιστούν στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα.

Τρεις αναμετρήσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, η μία είναι το ντέρμπι "αιωνίων" και οι άλλες δύο προέρχονται από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Κερδίζει το Ισραήλ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ισραήλ - Αλβανία, στην οποία θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.20. Πολύ καλή η μέχρι στιγμής παρουσία του Ισραήλ στα προκριματικά, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, ανάμεσά τους και εκείνη απέναντι στη σημερινή του αντίπαλο στις 12 Νοεμβρίου με 0-3, και έχει ηττηθεί από τις δύο "υπερδυνάμεις" του ομίλου, Ιταλία (1-3 εντός) και Ισπανία (4-1 εκτός). Η Αλβανία, από την πλευρά της, ξεκίνησε με δύο "τρίποντα", απέναντι σε ΠΓΔΜ και Λίχτενσταϊν, στη συνέχεια, όμως, υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες, από Ισπανία, Ισραήλ και Ιταλία, στις οποίες δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Δεν έδειξε, μάλιστα, πειστική εικόνα ούτε στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας με το Λουξεμβούργο, από το οποίο ηττήθηκε με 2-1. Θεωρούμε ότι το Ισραήλ έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και θα το στηρίξουμε.

"Τρίποντο" οι Ιρλανδοί

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ιρλανδία - Αυστρία, με την επιλογή μας να είναι και εδώ ο Άσσος, σε απόδοση 2.30. Εξαιρετική η εικόνα των Ιρλανδών μέχρι στιγμής στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, με τα απoτελέσματα αυτά να τους φέρmουν ισόβαθμοyς με τη Σερβία στην κορυφή του ομίλου. Στον αντίποδα, η Αυστρία κινείται στη μετριότητα και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει κατόρθωσε να επιβληθεί μόνο επί των αδύναμων Γεωργίας (2-1 εκτός) και Μολδαβίας (2-0 εντός), έχοντας στα τρία υπόλοιπα ματς των προκριματικών δύο ήττες και μία ισοπαλία. Πιστεύουμε ότι η Ιρλανδία θα εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρα της και θα φτάσει στη νίκη, κάτι το οποίο έκανε, άλλωστε, και τον Νοέμβριο απέναντι στην Αυστρία, όταν επικράτησε 0-1 στη Βιέννη.

Δυάδα προτάσεων από τον 5ο τελικό

Περνάμε στον πέμπτο τελικό της σειράς της Α1, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στον οποίο θα ασχοληθούμε με δύο ειδικά στοιχήματα. Το πρώτο από αυτά, αφορά το Head to Head του Γιώργου Πρίντεζη με τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Έλληνας φόργουορντ μέχρι στιγμής στους τελικούς έχει σημειώσει 12, 15, 10 και 6 πόντους. Ο άσσος των "πράσινων", από την πλευρά του, έκανε την προηγούμενη Πέμπτη την καλύτερη εμφάνισή του, με 14 πόντους, ενώ στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχε σημειώσει 7, 9 και 9, ήτοι 9.75 πόντους ανά αγώνα. Ο Πρίντεζης αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του και γνωρίζει ότι οφείλει να "βγει μπροστά", ιδιαίτερα αν ο Βασίλης Σπανούλης βρεθεί και πάλι σε μέτρια βραδιά. Αξίζει της προσοχής μας το στοίχημα στο head-2-head πόντων του Πρίντεζη με τον Σίνγκλετον και επιλογή μας είναι ο Έλληνας άσσος που προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Η δεύτερη επιλογή από τον τελικό, έχει να κάνει με το σύνολο πόντων του Κέι Σι Ρίβερς. Ο Αμερικάνος του "τριφυλλιού" απέναντι στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της σεζόν σημείωσε 26 πόντους στο 72-59 του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου, 23 στο 77-69 του δευτέρου γύρου της Euroleague, 14 στο 77-79 του πρώτου γύρου της Euroleague, 27 στο 67-77 του ημιτελικού του Κυπέλλου, ενώ στο πρώτο ματς των τελικών έφτασε στους 16. Από εκεί και πέρα, όμως, στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών, δεν ήταν τόσο καλός, πετυχαίνοντας 9, 8 και 3 πόντους αντίστοιχα. Απόψε, στο τελευταίο ματς της σεζόν, ίσως έχει έρθει η ώρα να δείξει και πάλι την επιθετική του ικανότητα. Λόγω των τριών μέτριων εμφανίσεων που προαναφέρθηκαν, το όριο όσον αφορά τους πόντους του έπεσε στο 10.5 και εμείς θα πάμε με το Over 10.5 του Ρίβερς σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos