Στοίχημα: Σπάει το «ρόδι» η Γουέστ Χαμ - Δε χάνει η Μαλάτια Σπορ

11 Σεπτεμβρίου 2017 13:44

Λιγότερες οι επιλογές απ' το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό μενού, όπου όμως υπάρχει δράση σε Σούπερλιγκ, Ισπανία και Αγγλία. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ, με την οποία ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όπως και το Κασίμπασα – Μαλάτια Σπορ για τηaν Τουρκία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος για τα «σφυριά»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95 στην Vistabet. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι μέχρι στιγμής πορείες των δύο ομάδων, καθώς οι μεν γηπεδούχοι απογοητεύουν, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν. Η Γουέστ Χαμ μετράει 3/3 ήττες μέχρι στιγμής, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 3-0 απ' τη Νιουκάστλ. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Τσέλτεναμ για το Λιγκ Καπ. Στον αντίποδα, η νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ πορεύεται αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έρχεται απ' το εντός έδρας 0-0 με τη Σαουθάμπτον. Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι σε δύσκολη θέση στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η διοίκηση του έδωσε περισσότερο χρόνο προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση και ποντάρουμε στον άσσο.

Δε χάνει η Μαλάτια Σπορ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κασίμπασα – Μαλάτια Σπορ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.05. Με διακυμάνσεις οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα αμφότερων των ομάδων μέχρι στιγμής, ωστόσο οι εντυπώσεις είναι ασφαλώς με το μέρος της νεοφώτιστης. Ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη επί της Οσμανλίσπορ (3-1), συνέχισε με ήττα απ' τη Σίβασπορ και την περασμένη αγωνιστική πήρε 1-1 κόντρα στην Αντάλιασπορ. Το ίδιο ρεκόρ μετράει και η Κασίμπασα (1-1-1), που έρχεται απ' την εκτός έδρας ήττα 2-1 απ' την Ακίσασπορ. Οι φιλοξενούμενοι αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, θεωρούμε ότι έχουν όλα τα εχέγγυα για να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα, ποντάρουμε στο Χ2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos