Στοίχημα: Ματιές σε προκριματικά και μπάσκετ

10 Οκτωβρίου 2017 13:59

Η τελευταία πράξη των προκριματικών σε όλες τις ζώνες παίζεται σήμερα και μερικές αναμετρήσεις παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο κακός χαμός γίνεται στη Νότια Αμερική, όπου θα γίνει μεγάλη μάχη, με την Αργεντινή να βρίσκεται σε δυσχερή θέση, ενώ η Ελλάδα κρατά την τύχη στα χέρια της κόντρα στο Γιβραλτάρ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το No Goal στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ελβετία, όπου επιλέγουμε το ΝG σε απόδοση 1.74 στην Betshop. Είναι το πιο κρίσιμο ματς για αμφότερες τις ομάδες, καθώς θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Η Ελβετία ταξιδεύει στη Λισαβόνα έχοντας προβάδισμα τριών πόντων απ' τη δεύτερη Πορτογαλία, κάτι που σημαίνει ότι παίζει για δύο αποτελέσματα. Σε περίπτωση νίκης, οι Ίβηρες θα είναι σίγουρα στην κορυφή, καθώς θα ισοβαθμήσουν με την Ελβετία, αλλά έχουν πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από νίκη, με τη μεν Πορτογαλία να κερδίζει εκτός έδρας 0-2 την Ανδόρρα, ενώ η Ελβετία επιβλήθηκε 5-2 εντός έδρας της Ουγγαρίας. Βάσει λογικής, το ματς θα έχει χαμηλό τέμπο, δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ, ποντάρουμε στο NG.

Παίρνει τον «τελικό» το Περού

Πάμε στη Λατινική Αμερική και την αναμέτρηση Περού – Κολομβία, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.40. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους απόψε, καθότι με νίκη επί των Κολομβιανών εξασφαλίζουν σίγουρα τουλάχιστον τη 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και έχουν πάρα πολύ καλές πιθανότητες για να πάρουν μια απ' τις πρώτες τέσσερις θέσεις που οδηγούν απευθείας στα τελικά της Ρωσίας. Στον αντίποδα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κολομβία προκρίνεται απευθείας στο Μουντιάλ αν κερδίσει, της αρκεί και η ισοπαλία αν η Αργεντινή δεν κερδίσει το Εκουαδόρ ή αν χάσει η Χιλή εκτός έδρας απ' τη Βραζιλία. Το Περού έρχεται απ' το εκτός έδρας 0-0 με την Αργεντινή, ένα αποτέλεσμα που ήταν «μαγική εικόνα» και ήρθε εν μέρει χάρη και στον γκολκίπερ Γκαγιέσε. Απ' την άλλη, η Κολομβία «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Παραγουάη, καθώς προηγούνταν μέχρι το 89', αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά για να υποστεί μια οδυνηρή ήττα! Ποντάρουμε στην έδρα και τη «δίψα» των Περουβιανών.

Σε μομέντουμ η Ουέσκα

Συνεχίζουμε με τη Β' Ισπανίας και την αναμέτρηση Ουέσκα – Ρέους, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β' Ισπανίας. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλό μομέντουμ, αλλά αυτό της Ουέσκα είναι αναμφίβολα πιο εμφατικό. Έρχεται απ' το εντυπωσιακό εκτός έδρας 0-3 επί της ποιοτικής Αλμερία, όπου έλαμψε για ακόμη μια φορά φέτος το «άστρο» του επιθετικού Τσούτσο, ο οποίος σκόραρε δις και έφτασε τα 5 γκολ. Πολύτιμη νίκη για την Ουέσκα, τρίτη διαδοχική, τέταρτη φετινή και τέταρτη των τελευταίων εφτά αγωνιστικών, όπου μετράει ρεκόρ 4-2-1 και βρίσκεται στους 14 πόντους και την 4η θέση. Υποδέχεται τη «σκληρή» Ρέους, που χάνει πολύ δύσκολα (και) φέτος, όμως εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο άξια εμπιστοσύνης. Ποντάρουμε στο μομέντουμ και την έδρα της Ουέσκα.

Ανεβάζει το σκορ η ΑΕΚ

Κλείνουμε με την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ και την αναμέτρηση ΑΕΚ – Εστουδιάντες, όπου επιλέγουμε AEK Over 87.5 σε απόδοση 1.88. Ο δικέφαλος είναι εντυπωσιακός στις πρώτες υποχρεώσεις της σεζόν, καθώς μετά το 92-67 επί του Ρεθύμνου για το Κύπελλο, ακολούθησε το 91-72 επί των Τρικάλων για το τζάμπολ της Stoiximan.gr Basket League. Αντιθέτως, η Εστουντιάντες ξεκίνησε κάκιστα την ACΒ, με ήττα 94-76 από την Μπασκόνια και 75-92 από την Χιπουσκόα. Η ΑΕΚ έδειξε απ' τα φιλικά ότι θα στηριχθεί στις πολλές επιθετικές επιλογές, ο μέσος όρος πόντων της ήταν 96, θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να ξεπεράσει τους 90 κόντρα στην αδύναμη αμυντικά Εστουδιάντες. Επιλέγουμε Over 87.5 πόντους για ΑΕΚ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos