Στοίχημα: Με Άουε και Παναθηναϊκό - Βελτιώνεται στο "σπίτι" της η Σαραγόσα

27 Οκτωβρίου 2017 13:59

Αρκετά πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω, ενώ έχουμε και μια επιλογή από Ευρωλίγκα. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιριών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

"Απόδραση" με βαθμούς για την Άουε
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαν Πάουλι και Άουε, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, βρίσκονται στην 6η θέση με 18 βαθμούς και ρεκόρ 5-3-3 και γενικώς παρουσιάζονται πολύ καλύτερο μακριά από το "σπίτι" τους, παρά μέσα σε αυτό. Συγκεκριμένα έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους (1-2-2), ενώ μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται δυο θέσεις και δυο βαθμούς παρακάτω, μετρούν τρεις νίκες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και καλούνται να βρουν αγωνιστική σταθερότητα ώστε να μειώσουν τη διαφορά τους από την προνομιούχο τριάδα. Θεωρούμε πως η Άουε έχει καλύτερο μομέντουμ, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και το σενάριο του να "αποδράσει" με βαθμό ή βαθμούς σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.92.

Κερδίζει η Γκόου Αχέντ

Συνεχίζουμε με Β' Ολλανδίας και την αναμέτρηση Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Αλκμάαρ Β'. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο έχουν βρει για τα καλά τα πατήματά τους, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους κι έχοντας σημειώσει 13 τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Οι φιλοξενούμενοι "τρέχουν" ρεκόρ 2-0-3 στα πέντε πιο πρόσφατα, έχουν μόλις ένα διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους και σίγουρα δεν αποτελούν φόβητρο. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Βελτιώνεται στο "σπίτι" της η Σαραγόσα

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Β' Ισπανίας και την κόντρα της Σαραγόσα με την Κουλτουράλ Λεοονέσα. Η Σαραγόσα ξεκίνησε νωθρά το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο σταδιακά παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Λεονέσα από την πλευρά της είναι αρκετά μαχητική, ωστόσο δεν είναι όσο ουσιαστική θα έπρεπε ώστε να παίρνει το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια της. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες και με βάση τις εμφανίσεις της, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει οτιδήποτε θετικό σήμερα. Πιστεύουμε πως θα επικρατήσει ο "νόμος" του "Estadio de la Romareda", έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.85.

"Άλλος" Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Η περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague τερματίστηκε στα πλέι-οφ που «σκουπίστηκε» με 0-3 από την Φενέρ αν και διέθετε το πλεονέκτημα της έδρας. Ακριβώς έτσι ξεκίνησε η πορεία των 20 και πλέον νικηφόρων αγώνων της Φενέρ την περασμένη αγωνιστική περίοδο για να φτάσει άνετα στην κατάκτηση της Euroleague και έπειτα στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος χωρίς να υποστεί ήττα. Ο Παναθηναϊκός ήταν άθλιος στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του και σε αμφότερες τις περιπτώσεις κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ως γνωστόν, η ομάδα είναι εντελώς διαφορετική όταν παίζει εντός και έχει την ευκαιρία για νίκη απόψε απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Φενέρ, καθώς και οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ τους. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με πολύ πάθος για να πάρει μια «εκδίκηση» για το «σκούπισμα» των περυσινών πλέι-οφ, σε αποδόσεις οριακού φαβορί αξίζει η νίκη του γηπεδούχου σε απόδοση 1.86.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos