Στοίχημα: Με Γκρίμσμπι, Τουλούζ και Χέρακλες

04 Νοεμβρίου 2017 16:38

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου (11/04), όλα τα "μεγάλα" πρωταθλήματα βρίσκονται στη... σέντρα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα "δυνατά" σημεία από το... χαοτικό πρόγραμμα, ενώ από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις παρουσιάσεις των στοιχηματικών εταιριών, όπως για παράδειγμα η Mybet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Μπορεί την έκπληξη η Γκρίμσμπι

Ξεκινάμε με Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Πλίμουθ - Γκρίμσμπι. Μία κατηγορία υψηλότερα από τη σημερινή της αντίπαλο αγωνίζεται η Πλίμουθ, η οποία φιγουράρει στην τελευταία θέση της League One, ενώ τελευταία έχει κάνει... επιστήμη τις ισοπαλίες, καθώς μετρά τέσσερις στα έξι πιο πρόσφατα ματς της. Από την πλευρά της, η Γκρίμσμπι βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης στη League Two και διανύει μία αρκετά καλή περίοδο, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και πέντε ματς, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες, όλες 0-0, και δύο νίκες. Μπορεί να παίζουν σε μία κατηγορία χαμηλότερα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η πρόσφατη εικόνα τους πείθει ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλό από τη σημερινή αναμέτρηση και το 1.97 στο οποίο βρίσκουμε τη διπλή ευκαιρία του Χ2 έχει μεγάλη στοιχηματική αξία.

Παίρνει αποτέλεσμα η Τουλούζ

Περνάμε στη Γαλλία και τον αγώνα Ναντ - Τουλούζ. Από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες σε Λιγκ Καπ (Τουρ 3-1) και πρωτάθλημα (Ντιζόν 1-0) έρχονται τα "καναρίνια" και σήμερα θέλουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών. Ωστόσο, απέναντί τους βρίσκουν μία άκρως φορμαρισμένη αντίπαλο. Η Τουλούζ διανύει την καλύτερη, ίσως, φετινή της περίοδο, κατορθώνει να διατηρείται αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, στα οποία μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στα 3/5 κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Θεωρούμε ότι σήμερα θα βρει τον τρόπο να μην χάσει, στη χειρότερη περίπτωση, και θα ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει η Χέρακλες

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και την αναμέτρηση Χέρακλες - Γκρόνινγκεν. Παίρνει τα "πάνω" της η Χέρακλες, προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, αμφότερες εντός έδρας, καθώς επικράτησε 3-1 της Χοκ για το Κύπελλο και 3-0 της Φένλο για το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Γκρόνινγκεν, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα από αυτά, ταλανίζεται από εσωτερικά προβλήματα και ο κόουτς Φάμπερ φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι έχουν μία "χρυσή" ευκαιρία να πανηγυρίσουν ένα ακόμη "τρίποντο" και πιστεύουμε ότι δε θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.25.

Νίκη για Αντμίρα

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Αυστρία και τον αγώνα Αντμίρα - Βακ Πέλετς. Η Αντμίρα ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Ραπίντ Βιέννης την προηγούμενη αγωνιστική, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, στις οποίες μετρούσε τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Η Βακ Πέλετς, από την πλευρά της, δεν είναι καθόλου... καλά, αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα, ηττηθεί στα πέντε από αυτά. Η ανωτερότητα της Αντμίρα είναι δεδομένη, μπορεί να επανέλθει σήμερα στα θετικά αποτελέσματα. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Το "παλεύει" η Τενερίφη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Τενερίφη - Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τενερίφη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αγωνίζεται στην έδρα της και αναμένεται για 40 λεπτά να παίξει σκληρή άμυνα προκειμένου να αποσυντονίσει την επιθετική λειτουργία της Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι λογικά θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη, ή έστω θα ακολουθούν από μικρή απόσταση τη "βασίλισσα". Πολύ μεγάλο κρίνεται το πλεονέκτημα των 8.5 πόντων για την γηπεδούχο, επομένως η επιλογή είναι η Τενερίφη +8.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos