Στοίχημα: Κερδίζουν Φιορεντίνα και Χοφενχάιμ

13 Δεκεμβρίου 2017 13:57

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι, όπου οι επιλογές είναι αρκετές. Φουλ δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, αλλά και στο Λιγκ Καπ Γαλλίας, στην Α' Ολλανδίας, σε Πορτογαλία και Βέλγιο.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε αναλυτικές αξιολογήσεις για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Άσσος στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Σαμπντόρια, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας Οι γηπεδούχοι πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έρχονται απ' το σπουδαίο εκτός έδρας 0-0 με τη Νάπολι, ένα μεγάλο αποτέλεσμα που έδωσε συνέχεια στην εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σασουόλο. Είναι σε καλή κατάσταση οι «βιόλα», εντός έδρας κέρδισαν τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, σήμερα υποδέχονται τη Σαμπντόρια, που τελευταία δεν ανταποκρίνεται. Έρχεται απ' το εκτός έδρας 2-2 με την Κάλιαρι (προηγήθηκε 0-2, ισοφαρίστηκε μέχρι το 60', κόντεψε να χάσει), είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες. Θα πάμε με την έδρα.

Σκοράρει η Στρασμπούργκ

Πάμε στην αναμέτρηση Στρασμπούργκ – Παρί Σεν Ζερμέν, όπου επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν προ μερικών ημερών στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, με τη Στρασμπούργκ να υποχρεώνει την Παρί στην πρώτη φετινή ήττα (2-1). Οι Αλσατοί συνέχισαν με το εμφατικό 0-3 επί της Μπορντό, πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), εντός έδρας μπορούν να βρουν δίχτυα. Απ' την άλλη, η Παρί επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 3-1 επί της Λιλ, προσεγγίζει με σοβαρότητα το σημερινό ματς, θα έχει αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένων των Καβάνι και Εμπαπέ. Επιλέγουμε G/G.

Το παίρνει η Χοφενχάιμ

Συνεχίζουμε με το Χοφενχάιμ – Στουτγκάρδη, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.88. Είναι παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τελευταία δεν πατούν καλά, ωστόσο θέλουν πολύ το αποτέλεσμα. Η Χοφενχάιμ κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται απ' το εκτός έδρας 2-0 απ' το Αννόβερο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς διέλυσε 4-0 τη Λειψία. Στον αντίποδα, η Στουτγκάρδη έρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει από Βέρντερ (1-0) και Λεβερκούζεν (0-2), εκτός έδρας είναι απογοητευτική, καθώς έχει πάρει μόλις έναν πόντο στις οκτώ φετινές εξόδους της. Ποντάρουμε στην έδρα.

Υψηλό σκορ στη Γαλλία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με το Ναντέρ – Νίμπουργκ απ' το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου επιλέγουμε Over 166.5 σε απόδοση 1.88. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ομίλου, όπου συμμετέχει και ο Άρης. Η Ναντέρ έχει ρεκόρ 5-2 και έχει καλές ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση, ενώ η Νίμπουργκ είναι στο 4-3 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι Τσέχοι έρχονται από οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δύο εκ των οποίων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανώς η Ναντέρ θα επιστρέψει στις νίκες απόψε και θα το κάνει με μεγάλο σκορ αφού η ίδια σκοράρει καλά με 80 πόντους ανά αγώνα στο Champions League, 84 πόντους ανά αγώνα στο γαλλικό πρωτάθλημα και η Νίμπουρκ είναι «αφηνιασμένη» εσχάτως. Αν και σε μεγάλο όριο, η σοφή επιλογή είναι το Οver 166.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos