Στοίχημα: Κερδίζει και προκρίνεται η Τότεναμ - Ανταγωνιστική η Ναντέρ

07 Μαρτίου 2018 13:43

Σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί σήμερα στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τότεναμ υποδέχεται τη Γιουβέντους στη ρεβάνς του 2-2 της Ιταλίας.

Ελπίζουμε σε καλύτερο θέαμα σε σχέση με το χθεσινό «νερόβραστο» Παρί – Ρεάλ, αλλά και το αδιάφορο Λίβερπουλ – Πόρτο (0-0). Προκύπτει επιλογή απ' την αγγλοϊταλική μάχη, ξεκάθαρα τα πράγματα στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Βασιλεία (κέρδισαν 0-4 στην Ελβετία οι Πολίτες). Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Novibet, προκειμένου να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες που επιλέγετε!

Άσσος στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Τότεναμ – Γιουβέντους, στην οποία θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.34. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα στο Τορίνο, με τη «μεγάλη κυρία» να κυριαρχεί στα πρώτα λεπτά, να προηγείται 2-0 στο 9', αλλά τους Άγγλους να βγάζουν αντίδραση. Πήραν δίκαια την ισοπαλία οι Λονδρέζοι, που σκόραραν το 2-2 στο 76', είχαν ευκαιρία ακόμη και για την ανατροπή, έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την πιο έμπειρη Γιουβέντους. Σε καλή κατάσταση η Τότεναμ, έρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε τα τελευταία 7 εντός έδρας ματς, είναι αήττητη στα τελευταία 15 (13-2-0)! Από θετικό σερί έρχεται και η Γιουβέντους, που κέρδισε τα τελευταία τρία ματς με σκορ 1-0 κόντρα σε Τορίνο, Αταλάντα και Λάτσιο, στο τελευταίο σκόραρε στις καθυστερήσεις. Η Τότεναμ μοιάζει έτοιμη να πάρει αυτό που της αναλογεί, η ευρωπαϊκή καταξίωση είναι ένας εκ των στόχων των τελευταίων ετών, απόψε θέλει να κάνει την υπέρβαση.

Over 2.5 στο Μεξικό

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ατλέτικο Ζακατεπέκ – Πατσούκα για το Κύπελλο Μεξικού, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, καθώς οι γηπεδούχοι συμμετέχουν στη δεύτερη κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη. Η έδρα ανεβάζει τις ελπίδες της Ατλέτικο Ζακατεπέκ, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται απ' τις διαθέσεις και τη σοβαρότητα της Πατσούκα. Δέχονται με ευκολία το γκολ οι γηπεδούχοι, ειδικά εντός έδρας, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μερικά υψηλά σκορ το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκτός έδρας σπάνια κρατούν το «μηδέν». Θεωρούμε ότι το ματς μπορεί να πάει ψηλά και θα πάμε με το Over.

Ανταγωνιστική η Ναντέρ

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ναντέρ – Μπάνβιτ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ, με την επιλογή μας να είναι το Ναντέρ -4.5 σε απόδοση 1.90. Οι Γάλλοι τερμάτισαν στην 3η θέση του τέταρτου ομίλου, πίσω μόνο απ' τις Μπεσίκτας και Νίμπουργκ, είναι ισχυροί εντός έδρας, όμως είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην ισχυρή τουρκική ομάδα, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό (ηττήθηκε απ' την Τενερίφη). Η Μπάνβιτ ήταν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης στο διάστημα από τα μέσα Δεκμεβρίου μέχρι το τέλος Ιανουαρίου με 12 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε, οι Τούρκοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Την κακή αγωνιστική κατάσταση της Μπάνβιτ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί απόψε η Ναντέρ και θα τη στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos