Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Μίλαν - Αλώβητη η Μπιλμπάο

08 Μαρτίου 2018 16:17

Τη σκυτάλη από τα παιχνίδια του Champions League, παίρνουν σήμερα αυτά του Europa League, κρατώντας ζωντανό το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον. Τρία ματς θα μας απασχολήσουν από την διοργάνωση αυτή, ενώ μια πρόταση προκύπτει από την Euroleague!

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Goalbet, προκειμένου να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες που επιλέγετε!

Κερδίζει η Μίλαν

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μίλαν – Άρσεναλ. Με... άρωμα Champions League, το παιχνίδι αυτό, το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μίλαν, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ο Γκατούσο, παραμένοντας αήττητη εδώ και 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο, απέκλεισε τη Λάτσιο στα πέναλτι (4-5) και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Παράλληλα, αγνοεί την ήττα στα έξι τελευταία εντός της (5-1-0), όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Από την άλλη, η αντίπαλος της, Άρσεναλ, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το εκτός 2-1 από την Μπράιτον, στο πρωτάθλημα. Σε πολύ καλύτερο ρυθμό είναι η Μίλαν, που απόψε μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, οπότε θα πάμε με τον Άσσο, σε απόδοση 2.18.

Μεγάλο σκορ στη Λισαβόνα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Βικτόρια Πλζεν. Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων (4-1-0) για την Σπόρτινγκ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάτι το θετικό στο ντέρμπι με την Πόρτο (2-1), εκτός έδρας. Απόψε, έχει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη την πολύ καλή εντός έδρας φετινή της παρουσία, όπου έχει ηττηθεί μόλις μια φορά. Ένα γύρο πριν απέκλεισε με συνολικό σκορ 6-4 την Αστάνα (1-3 εκτός, 3-3 εντός). Από ήττα προέρχεται ωστόσο και η Βικτόρια Πλζεν, την πρώτη της στο πρωτάθλημα, από την Ζιχλάβα (0-1). Σε γενικές γραμμές, η πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις είναι σε πολύ καλά πλαίσια, μετρώντας μόλις τέσσερις ήττες. Αμφότερες έχουν δείξει πάντως πως όσο εύκολα έχουν το γκολ, εξίσου εύκολα μπορούν να δεχθούν, οπότε θα πάμε με την επιλογή του Over 2.5, σε απόδοση 2.05.

Αλώβητη η Μπιλμπάο

Περνάμε στο παιχνίδι αναμέτρηση Μαρσέιγ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αγωνιστική κρίση διανύει τον τελευταίο καιρό η Μαρσέιγ, αγνοώντας τη νίκη στα τέσσερα τελευταία επίσημα, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Στο πιο πρόσφατο, φιλοξένησε τη Ναντ, με την οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1. Αυτό είναι και το μοναδικό τέρμα που έχει πετύχει σε αυτό το σερί. Από την άλλη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, στο Γιουρόπα Λιγκ όμως τα πηγαίνει περίφημα, ειδικά εκτός όπου παραμένει αήττητη σε έξι εξόδους, με τρεις νίκες και ισοπαλίες. Δεδομένης αυτής της εικόνας των Βάσκων, επιλογή μας είναι το Χ2, σε απόδοση 2.05.

Παίρνει τη νίκη η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας, με την αναμέτρηση Βαλένθια – Μπασκόνια. Μετά το πέρας 24 αγωνιστικών στην Euroleague, η Βαλένθια συνεχίζει με ρεκόρ 9-15, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στη Μπάμπεργκ, με 86-70, στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχει ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ, οπότε δεν είναι αδιάφορη, καθώς με νίκη σήμερα και συνδυασμό αποτελεσμάτων, πλησιάζει ακόμη περισσότερο την οκτάδα. Από την άλλη, η Μπασκόνια έχει ρεκόρ 11-13, προερχόμενη από τη νίκη με 87-77 κόντρα στην Κίμκι, ωστόσο δεν έχει κερδίσει στην έδρα της Βαλένθια, από το 2012 και μετά. Μεγάλο παιχνίδι, με την επιλογή μας να είναι η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos