Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Δεν χάνει η Μορεϊρένσε - Με τα γκολ στην Αγγλία

31 Μαρτίου 2018 15:06

Αυξημένο σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι στις... επάλξεις, ενώ δράση μετά από καιρό έχουμε και στη Σούπερλιγκ. Πέντε παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, τέσσερις προτάσεις προκύπτουν από το κουπόνι πάμε στοίχημα του ποδοσφαίρου και μία ακόμη από το μπάσκετ!


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Goalbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Μορεϊρένσε

Ξεκινάμε από την Πορτογαλία και τον αγώνα Πορτιμονένσε - Μορεϊρένσε. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σετούμπαλ έρχεται η Πορτιμονένσε, η οποία έφτασε τους 31 βαθμούς με 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 39-46, μετά από 27 αγωνιστικές, απολογισμός που την φέρνει στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η Μορεϊρένσε πήρε πολύ σημαντική νίκη εντός έδρας με 2-1 επί της Μπελενένσες την προηγούμενη αγωνιστική. Έφτασε τους 25 βαθμούς με 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 14 ήττες (22-39 τα τέρματα) και φιγουράρει στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει καλή παράδοση στο γήπεδό της Πορτιμονένσε, το κίνητρό της είναι ισχυρότερο, καθώς αν ηττηθεί κινδυνεύει να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην παρακάτω κατηγορία και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, επομένως, με το Χ2 σε απόδοση 1.91.

Κερδίζει ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζουμε με Σούπερλιγκ και τον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση μετά τις δικαστικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο αγώνας έχει τον χαρακτήρα "τελικού" για την 3η θέση. Φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές, μία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο, με τον "δικέφαλο" να έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν χωρίς ορισμένα βασικότατα στελέχη τους, όπως οι Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης, και θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς. Επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το "διπλό", το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.83.

Με τα γκολ στην Αγγλία

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Γουότφορντ - Μπόρνμουθ. "Βαριά" εκτός έδρας ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόρνμουθ, μπορεί να αισθάνεται, ωστόσο, σχετικά άνετα καθώς η απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι οκτώ πόντοι. Ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο, την Μπόρνμουθ, η οποία έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Αμφότερες έχουν απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στην παρακάτω κατηγορία, αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερα άγχος και αναμένεται από εδώ και πέρα να παίζουν πιο ελεύθερα, γεγονός το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή του Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.85.

Δεν χάνει η Σπαλ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Ιταλία και τον αγώνα Τζένοα - Σπαλ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν υποστεί ισάριθμες ήττες, χωρίς, μάλιστα, να έχουν καταφέρει να σκοράρουν καν. Στον αντίποδα, η Σπαλ την προηγούμενη αγωνιστική κατόρθωσε να πάρει "λευκή" ισοπαλία από τη Γιουβέντους (0-0 εντός έδρας), διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Περίοδο φόρμας διανύουν οι φιλοξενούμενοι, πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τους στηρίξουμε ποντάροντας στο Χ2 σε απόδοση 1.95.

Ανώτερο το Λαύριο

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Πανιώνιος - Λαύριο. Το κίνητρο των "κυανέρυθρων" είμαι ισχυρότερο, καθώς δίνουν "μάχη" για την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πολύ καλύτερο σύνολο και δεν πρόκειται να... χαριστούν σε κανέναν. Αναμένεται ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν δικαιολογείται το πλεονέκτημα των 4.5 πόντων υπέρ του ανώτερου Λαυρίου. Θα πάμε, επομένως, με το Λαύριο +4.5 σε απόδοση 1.90!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr