Στοίχημα: Στήριγμα η Γκενκ - Μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

27 Απριλίου 2018 15:57

Παρασκευή σήμερα, το κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί την καλύτερη δυνατή "προθέρμανση" πριν από το Σαββατοκύριακο.


Τέσσερα παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει συνολικά, πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει και η Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Tipbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Γκενκ με κάλυψη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Βέλγιο και την αναμέτρηση Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο των πλέι οφ τίτλου. "Αγκαλιά" με τον τίτλο είναι οι φιλοξενούμενοι, με την απόστασή τους από τη 2η Άντερλεχτ να είναι επτά βαθμοί. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την 3η θέση, που βγάζει απευθείας στο Γιουρόπα Λιγκ, στην οποία θα βρεθούν έστω και προσωρινά αν κερδίσουν σήμερα. Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, η Γκενκ έχασε άδικα από την Μπριζ, δεν ηττήθηκε από αυτή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ διατηρεί και μια πολύ καλή παράδοση απέναντι της. Η Γκενκ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον 1 DNB σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μπορεί η Χάβρη

Συνεχίζουμε Β' Γαλλίας και τον αγώνα Χάβρη - Αζαξιό. Οι δύο διαδοχικές ήττες μέσα στο Μάρτιο έφεραν απογοήτευση στους γηπεδούχους, κατάφεραν, όμως, να αντιδράσουν, μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, διατηρώντας, παράλληλα, τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Αζαξιό διεκδικεί την 2η θέση, η οποία δίνει ένα απευθείας εισιτήριο για το Σαμπιονά, σήμερα, όμως, έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα η οποία μπροστά στο κοινό της είναι αποτελεσματική. Η Χάβρη μπορεί να συνεχίσει το θετικό σερί της, θα επιλέξουμε τον άσσο, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σημείο που βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Προβάδισμα η Ντάνταλκ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Ιρλανδία και το ντέρμπι κορυφής, Κορκ Σίτι - Ντάνταλκ. Οι δυο τους ισοβαθμούν στην 1η θέση και όπως όλα δείχνουν θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Το σετ των αποδόσεων είναι σωστά μοιρασμένο, η αλήθεια, όμως, είναι, ότι η Ντάνταλκ έχει δώσει καλύτερα δείγματα γραφής μέχρι στιγμής και σήμερα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε με το διπλό, παίρνοντας, όμως, και εδώ την κάλυψη του Draw No Bet. 2 DNB, λοιπόν, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.90.

Μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός, με την ισπανική ομάδα να προηγείται 2-1 στη σειρά. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, οι διαιτητές έδωσαν πολύ εύκολα τα φάουλ, με αποτέλεσμα οι βολές να είναι πάρα πολλές. Πιο αναλυτικά, στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός είχε 7/13 και η Ρεάλ είχε 20/28 βολές, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός 19/26 και η Ρεάλ 28/37, στο τρίτο η Ρεάλ 20/29 και ο Παναθηναϊκός 13/19. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και στη σημερινή αναμέτρηση, αρκεί οι δύο ομάδες να είναι ελάχιστα πιο εύστοχες για να φτάσει το σκορ σε υψηλότερα επίπεδα από το 81-74 της Τετάρτης. Όσο, μάλιστα, ο αγώνας πλησιάζει προς το τέλος του, η προσπάθεια θα γίνει εντονότερη, ιδιαίτερα από την ομάδα που θα «κυνηγά» στο σκορ. Ευνοείται το Over 163.5 και θα το επιλέξουμε σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos