Μουντιάλ 2018: Το πληρέστερο αφιέρωμα για όλες τις ομάδες!

02 Ιουνίου 2018 15:57

χουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Μουντιάλ 2018, λιγότερες από δύο εβδομάδες απομένουν για την πρώτη σέντρα της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου και το Betarades.gr έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα για τις 32 ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου, με το εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα στην "οικοδέσποινα" και τη Σαουηδική Αραβία, και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της 15ης Ιουλίου. Ένας μήνας γεμάτος δράση, πάθος, ένταση και συγκινήσεις περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους και το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ την Ελλάδα έχει ετοιμάσει έναν μοναδικό οδηγό προκειμένου να σας προετοιμάσει για όσα πρόκειται να συμβούν.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε την αναλυτική παρουσίαση και των 32 ομάδων που θα δώσουν το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή περιλαμβάνει τα ρόστερ των ομοσπονδιακών συγκροτημάτων της κάθε χώρας, με αναλυτικό προφίλ όλων των ποδοσφαιριστών, την πιθανή ενδεκάδα της ομάδας. την "ταυτότητά" της, με τις συμμετοχές της στα Μουντιάλ, τις επιτυχίες της, αλλά και το πρόγραμμά της στη Ρωσία. Παράλληλα, θα βρείτε τις βαθμολογίες των ομίλων, οι οποίες με την έναρξη της διοργάνωσης θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η στοιχηματική εκτίμηση για την πορεία του κάθε ενός από τους "μονομάχους" του φετινού καλοκαιριού!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι όμιλοι του Μουντιάλ της Ρωσίας και πατώντας πάνω σε κάθε ομάδα να βρείτε το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει το Betarades.gr!

1ος: Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ουρουγουάη
2oς: Πορτογαλία, Ισπανία, Μαρόκο, Ιράν
3ος: Γαλλία, Αυστραλία, Περού, Δανία
4ος: Αργεντινή, Ισλανδία, Κροατία, Νιγηρία
5ος: Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία
6ος: Γερμανία, Μεξικό, Σουηδία, Νότιος Κορέα
7ος: Βέλγιο, Παναμάς, Τυνησία, Αγγλία
8ος: Πολωνία, Σενεγάλη, Κολομβία, Ιαπωνία

Μείνετε συντονισμένοι, για έναν μήνα ποδοσφαιρικής πανδαισίας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos