Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ (video)

23 Σεπτεμβρίου 2018 17:04

Κυριακή (23/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι άκρως ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει αρκετά ντέρμπι ανά την Ευρώπη, ενώ όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα, φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι των "δικεφάλων" ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.


Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades,gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

"Αφεντικό" ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο 3/3 τις φετινές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ωστόσο βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και τον Ατρόμητο, καθώς "κουβαλούν" από πέρσι τιμωρία και ξεκίνησαν με -2 βαθμούς. Η ΑΕΚ από την πλευρά της μετράει επίσης 3/3 νίκες έχοντας εξαιρετική παρουσία σε όλους τους τομείς, ωστόσο μεσοβδόμαδα έδειξε ανήμπορη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στον Άγιαξ, ηττήθηκε με 3-0 χάνοντας και δυνάμεις αλλά και ψυχολογία. Η "Ένωση" παραδοσιακά τα βρίσκει "σκούρα" στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο αφεντικό κόντρα σε όλες της ομάδες της λίγκας. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει σε μια ακόμη νίκη, παίρνοντας παράλληλα κι ενός είδους εκδίκηση για όσα συνέβησαν πέρσι και του στέρησαν το πρωτάθλημα. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και θα τον "τιμήσουμε".

Μπορεί να βρει γκολ η Χιρόνα

Συνεχίζουμε με Α' Ισπανίας και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Χιρόνα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπαρτσελόνα είναι κλάσεις ανώτερη και βάσει κάθε λογικής θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση, χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία. Η Χιρόνα ωστόσο προέρχεται από δυο σερί νίκες στις οποίες σημείωσε τέσσερα τέρματα και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρει έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.13 έχει αξία και θα το κρατήσουμε.

Με φόρα η Λυών

Μεταφερόμαστε στην Α' Γαλλίας για την αναμέτρηση Λυών – Μαρσέιγ. Οι "Λυωνέ" έχουν ξεκινήσει μέτρια τις φετινές τους υποχρεώσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην 11η θέση με μόλις επτά βαθμούς. Παρ' όλα αυτά, την περασμένη Τετάρτη επικράτησαν με 1-2 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ κι όπως είναι λογικό βρέθηκαν στον... έβδομο ουρανό. Οι Μασσαλοί από την πλευρά τους δεν είναι καθόλου σταθεροί, μακριά από το "σπίτι" τους έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και πιστεύουμε πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες κόντρα σε μια Λυών που θα παίζει με "φτερά στα πόδια". Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.05 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Αμφίσκορο στη Ρώμη

Ολοκληρώνουμε με Α' Ιταλίας και την κόντρα της Λάτσιο με την Τζένοα. Oοι δυο ομάδες δείχνουν ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς η Λάτσιο έχει ρεκόρ 2-0-2 μέχρι στιγμής, ενώ η Τζένοα μετρά δυο νίκες και μια ήττα, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα, διαθέτουν ποιότητα από το κέντρο και μπροστά και το σενάριο του να βρουν αμφότερες έστω από μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα φαντάζει πολύ πιθανό. Έτσι, καταλήγουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές μας για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos