Στοίχημα: Με τα γκολ στο Αγρίνιο - Αξία στο Goal / Goal

10 Δεκεμβρίου 2018 15:40

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (10/12) η δράση του τετραημέρου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Έβερτον - Γουότφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ και Αθλέτικο Μπιλμπάο - Χιρόνα για την Α' Ισπανίας, ενώ για τη Σούπερλιγκ, από την οποία προκύπτει και η μοναδική πρόταση για σήμερα, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Πανιώνιος υποδέχεται το Λεβαδειακό.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση του προγνωστικού, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Netbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Με δύο αναμετρήσεις, όπως προαναφέρθηκε, ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, αυτή που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 στο Αγρίνιο. Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει "βγάλει" ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές. Ηττήθηκε εκτός έδρας από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με 2-1, ενώ στο γήπεδό του πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.

Αξία στο Goal / Goal

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, από την πλευρά του, την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τον Ατρόμητο. Προηγήθηκε στο 26' με τον Τριάδη, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 39', με το 1-1 να παραμένει έως το φινάλε της αναμέτρησης. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Παναθηναϊκό (5-1 εκτός) και Άρη (1-2 εντός), η "ελαφρά ταξιαρχία" παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-10). Ωστόσο, βρίσκει τουλάχιστον λύσεις επιθετικά, έχοντας σκοράρει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ο Παναιτωλικός έχει βρει δίχτυα και στα έξι φετινά εντός έδρας ματς του για τη Σούπερλιγκ, αλλά είδε την εστία του να παραβιάζεται και στα έξι.

Στοιχηματικά, αξίζει να ασχοληθούμε με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, καθώς οι Αγρινιώτες έχουν επιθετικές αρετές, χωρίς να είναι σταθεροί αμυντικά, ενώ ο Απόλλωνας κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και έχει βρει δίχτυα στα τρία τελευταία παιχνίδια του. Θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal, το οποίο βρήκαμε σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos