Στοίχημα: Άνετη πρόκριση για τη Λυών! - Χαμηλό σκορ στη Βαρκελώνη

07 Φεβρουαρίου 2019 15:01

Περιορισμένες είναι οι επιλογές στο κουπόνι της Πέμπτης (07/02). Τα παιχνίδια είναι λίγα, ωστόσο και πάλι υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Έτσι, θα ασχολοηθούμε με το ματς της Γκινγκάμπ με τη Λυών, για το κύπελλο Γαλλίας, καθώς και με δύο αναμετρήσεις για τη EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Goalbet. Ας περάσουμε τώρα στα προγνωστικά!

 

Σε φόρμα η Λυών

Φάση των «16» στο κύπελλο Γαλλίας και το σμερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο λόγος, για το Γκινγκάμπ – Λυών. Το ματς είναι νοκ-άουτ, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Λυών, που προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Παρί για τη Ligue 1. Έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τους πανίσχυρους Παριζιάνους στο πρωτάθλημα, και φουλάρει για τη δεύτερη θέση. Μόλις μια ήττα έχει υποστεί η Λυών στα 14 τελευταία παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις. Έχει στόχο να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, και έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει. Σήμερα, θα βρει απέναντί της την αδύναμη Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχουν περάσει στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και είναι αμφίβολο ότι έχουν τις δυνατότητες να ασχοληθούν και με το κύπελλο. Ο προπονητής τους ετοιμάζεται για rotation, ώστε να προφυλάξει τους παίκτες του ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τη Λιλ. Η άμυνα της Γκινγκάμπ... μπάζει, με αποκορύφωμα το 9-0 από την Παρί. Είναι σαφώς κατώτερη ομάδα από τη Λυών, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα αγωνιστεί με αρκετές ρεζέρβες. Μάλλον ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την παραμονή στην κατηγορία η Γκινγκάμπ, και ενδέχεται να παρουσιαστεί πιο χαλαρή στο ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο αποψινό ματς. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα, είναι ποιοτικό σύνολο και θέλουν πολύ το κύπελλο. Η διαφορά δυναμικότητας, η φόρμα, το κίνητρο, όλα συνηγορούν πως η Λυών θα περάσει. Θεωρούμε, ότι μπορεί να το κάνει και εύκολα. Έτσι, στηρίζουμε το Λυών -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Λυών κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.20.

Χαμηλό σκορ στη Βαρκελώνη

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και συγκεκριμένα της EuroLeague. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Καταλανοί πήραν σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, καλύποντας μάλιστα και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Έτσι, έχουν πλεονέκτημα έναντι των «Ερυθρολεύκων» για την τέταρτη θέση. Τώρα, κυνηγάνε την Εφές, που είναι μία νίκη πάνω. Με «όπλο» την άμυνά της, η Μπάρτσα επιχειρεί να βρει ξανά τη φόρμα της μετά από ένα μέτριο διάστημα. Η Ζαλγκίρις από την άλλη, απογοητεύει όλο και περισσότερο, και δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» των πλέι-οφ. Ηττήθηκε από την Κίμκι με 74-64, την περασμένη αγωνιστική, και τώρα... τρέχει. Κοινό στοιχείο των δύο σημερινών αντιπάλων, είναι ότι προσπαθούν να πάρουν νίκες μέσα από τις άμυνές τους. Ενδεικτικά, η Μπαρτσελόνα δέχτηκε μόλις 55 πόντους από τον Ολυμπιακό, ενώ στην ήτττα της από την Τενερίφη το σκορ ήταν μόλις 63-57. Το ίδιο πράττει και η Ζαλγκίρις, που έχει κολλήματα στην επίθεση και ως εκ τούτου, εστιάζει στο να κρατήσει τον αντίπαλο χαμηλά. Αμφότερες οι ομάδες θα αναζητήσουν τη νίκη, με το ματς να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά. Για τη Ζαλγκίρις ιδιαίτερα, μοιάζει με τελικός, και μόνο αν παίξει σκληρή άμυνα έχει ελπίδες για το «διπλό». Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, που δεν θα ξεφύγει. Πάμε με το Under 154.5, σε απόδοση 1.88.

Δύσκολο έργο ο Ολυμπιακός

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις μας, με το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ. Η ελληνική ομάδα, όπως αναφέρθηκε, προέρχεται από βαριά ήττα από την Μπάρτσα, και πάει στο Ισραήλ με μόνο στόχο τη νίκη. Βέβαια, δεν έχει απόλυτα έτοιμους τους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, που είναι παίκτες-κλειδιά, και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει τη συνολική απόδοση των Πειραιωτών. Η Μακάμπι από την άλλη, μετράει δύο συνεχόμενες ήττες σε EuroLeagu και πρωτάθλημα, και απόψε δεν έχει περιθώρια να μην κερδίσει. Οι γηπεδούχοι είναι στο 9-12, και αν θέλουν να μπουν στην οκτάδα οφείλουν να εκμεταλλευτούν την «καυτή» έδρα τους. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν τις πρώην ομάδες τους, με τις οποίες έχουν δεθεί συναισθηματικά. Έστω και ελαφρώς, το ματς είναι πιο κρίσιμο για την Μακάμπι, που παλεύει για την πρόκριση στα πλέι-οφ. Με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο, οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και δείχνουν ικανοί για όλα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πήραν «διπλό» στην έδρα της ΤΣΣΚΑ. Απόψε, πετυχαίνουν τον Ολυμπιακό σε μέτρια κατάσταση, και έχουν τα φόντα για τον κερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν αποδίδουν τόσο καλά τελευταία, και με σημαντικούς παίκτες ανέτοιμους, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην παθιασμένη Μακάμπι. Πιστεύουμε, ότι οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα και θα πάρουν την άκρως απαραίτητη νίκη. Επιλέγουμε λοιπόν, το Μακάμπι -3.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos