Στοίχημα: Στήριγμα η Ντόρτμουντ! - Ανεβαίνει το σκορ στη Μάλαγα

09 Φεβρουαρίου 2019 13:54

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η σημερινή (09/02) μέρα, όσον αφορά το στοίχημα. Το κουπόνι είναι γεμάτο κρίσιμα ματς που βγάζουν επιλογές.


Εμείς, θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από τη Γερμανία και την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο, καθώς και από την Ισπανία στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ακάθεκτη η Ντόρτμουντ

Το πρωτάθλημα Γερμανίας έφτασε στην 21η αγωνιστική του και η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν όρθιοι στην Φρανκφούρτη, και με το 1-1 επί της Άιντραχτ αύξησαν τη διαφορά από τις δεύτερες Μπάγερν και Γκλάντμπαχ στους επτά βαθμούς. Μεσοβδόμαδα, η Ντόρτμουντ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Βέρντερ, στο θεσμό του κυπέλλου, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η Μπουντεσλίγκα είναι η μεγάλη της προτεραιότητα. Σήμερα, θα φιλοξενήσει τη ντεφορμέ Χοφενχάιμ, που απομακρύνθηκε τρεις πόντους από την έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι γκέλαραν ξανά στην έδρα τους, αυτήν τη φορά με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, και με το 1-1 βλέπουν το όνειρο της τετράδας να δυσκολεύει επικίνδυνα. Αφελής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φέτος η Χοφενχάιμ, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δέχεται πολύ εύκολα γκολ, και δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο για τη Ντόρτμουντ, που επιθυμεί να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο. Στα θετικά για τη Μπορούσια, ότι επιστρέφει στη δράση ο αμυντικός Ζαγκαντού. Αντίθετα, η Χοφενχάιμ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον αμυντικό Φογκτ. Η Ντόρτμουντ είναι σαφώς ανώτερη φέτος από τη σημερινή αντίπαλό της. Είναι πιο σοβαρή, πιο ποιοτική και συγκεντρωμένη στο μεγάλο στόχο. Με τη βοήθεια του κόσμου της, έχει όλα τα φόντα για να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο» και να δημιουργήσει ξανά άγχος στην Μπάγερν που παίζει αργότερα. Με βάση όλα τα δεδομένα, οδηγούμαστε στον «άσο» σε απόδοση 1.75.

«Κλειστό» ματς στην Ξάνθη

Ερχόμαστε τώρα στη χώρα μας, και τη Σούπερ Λιγκ. Για την 20η αγωνιστική, η Ξάνθη θα παίξει στα «Πηγάδια» με τη Λαμία. Πρόκειται για ένα ματς, κατά το οποίο οι γηπεδούχοι έχουν στόχο να επιστρέψουν στις νίκες. Μετά την ήττα από τον Άρη, η Ξάνθη ήταν καλή στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, αλλά έμεινε στο 0-0. Σήμερα, είναι ξανά διαθέσιμοι οι Μπαξεβανίδης και Τζουρίτσκοβιτς, και η Ξάνθη θα παραταχθεί με όλα της τα «όπλα» για τους τρεις βαθμούς. Απέναντί της βέβαια, θα βρει την σκληροτράχηλη Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι ταλαιπωρούνται από πολλές και σημαντικές απουσίες στη μεσοεπιθετική γραμμή, και είναι αναγκασμένοι να παίξουν πιο προσεκτικά. Η Λαμία, έχει χάσει μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, και μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που ηττάται δύσκολα πλέον, και παλεύει για ένα θετικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα αγωνίζεται. Το ίδιο θα πράξει και κόντρα στην Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δυσκολεύονται πολύ να κερδίσουν. Μία νίκη μετράνε στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και προσπαθούν να βρουν ξανά ρυθμό. Το σημερινό ματς, αναμένεται «κλειστό», και να κριθεί στο όριο. Η Λαμία λογικά θα φυλάξει τα μετόπισθεν, και μπροστά ό,τι προκύψει. Η Ξάνθη δεν είναι ομάδα που δημιουργεί πολλές φάσεις, επομένως θα επιδιώξει να κρατήσει το μηδέν και να βρει με κάποιον τρόπο το γκολ στην επίθεση. Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους, και αυτό τις κάνει να αγωνιστούν με πρώτο μέλημα την άμυνα. Έτσι, πάμε με το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

Ανεβαίνει το σκορ στη Μάλαγα

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, είναι το Ουνικάχα Μάλαγα – Μανρέσα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με 103-102. Και οι δύο ομάδες, φημίζονται για την επίθεση και όχι για την άμυνά τους. Σκοράρουν γενικά, και δέχονται αρκετούς πόντους πίσω. Η Μάλαγα σκοράρει 84.9 πόντους ανά αγώνα και δέχεται 82.6 πόντους, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της τα αποτελέσματά της ήταν 95-95 με Ρεάλ, 94-83 με Μπαρτσελόνα, 89-86 με Ομπραντόιρο και 82-76 με Εστουντιάντες και το πρώτο παιχνίδι με τη Μανρέσα τέλειωσε με σκορ 87-96. Η καλύτερη εικόνα της Μανρέσα εκτός έδρας δεν φαίνεται μόνο από τις επτά νίκες έναντι των τεσσάρων εντός, αποτυπώνεται και στις επιδόσεις αφού μακριά από την έδρα της σκοράρει 81.8 πόντους ανά αγώνα έναντι των 78 που σκοράρει ανά εντός έδρας αγώνα. Όλα τα παραπάνω ωθούν στην επιλογή Over 159.5 σε απόδοση 1.87.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos