Στοίχημα: Με τα γκολ στο Παρίσι - Αμφίσκορο στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο»

22 Απριλίου 2019 14:52

Πλούσιο σε παιχνίδια το πρόγραμμα της Μεγάλης Δευτέρας (22/04), υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όπως επίσης στη Β' Ολλανδίας και στη Β' Ιταλίας.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές, από τη Β' Ισπανίας, τη Β' Ολλανδίας και τη Β' Γαλλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και τα online καζίνο, όπως αυτό της Bwin, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα!

Ος με κάλυψη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ος και την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για την 36η αγωνιστική της Έερστε Ντιβίζιε. Οι γηπεδούχοι έρχονται από θετικά αποτελέσματα, πήραν μεγάλο διπλό στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ (1-4) και την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο 1-1 με τη Ρόντα στο Κερκράντε. Συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη συμμετοχή στον 1ο γύρο των πλέι οφ, ενώ διατηρούν ακόμη κάποιες ελπίδες για την «πεντάδα» (2ος γύρος των πλέι οφ), απέχοντας τέσσερις πόντους από την Ντεν Μπος. Από την άλλη πλευρά, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς δεν μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα στο παιχνίδι της, εναλλάσσει με ευκολία τις νίκες με τις ήττες (ρεκόρ 3-0-3 στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές), παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον 2ο γύρο των πλέι οφ και μπορούν να δουν πιο χαλαρά τα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Με ισχυρότερο κίνητρο οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Αμφίσκορο στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο»

Συνεχίζουμε με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην Έλτσε και την Οσασούνα για την 35η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η Έλτσε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) και την περασμένη αγωνιστική έμεινε όρθια στο «Κάρλος Μπελμόντε», παραχωρώντας 1-1 με την Αλμπαθέτε. Οι γηπεδούχοι έχουν απομακρυνθεί εννιά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστούν κάποιους ακόμη βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Οσασούνα, από την άλλη, είναι αήττητη τρία ματς (2-1-0), βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, στο +3 από τις Αλμπαθέτε και Γρανάδα, με παιχνίδι λιγότερο μάλιστα από αμφότερες. Η Έλτσε σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα οκτώ πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ η Οσασούνα βρήκε δίχτυα στις εννιά τελευταίες εξόδους της. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Με τα γκολ στο Παρίσι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Παρί κόντρα στη Βαλενσιέν για τη Β' Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έρχονται από θετικά αποτελέσματα, συμπλήρωσαν τρεις αγώνες που αγνοούν τη χαρά της νίκης (0-1-2) και έχασαν τις τελευταίους τους ελπίδες για την απευθείας άνοδο, καθώς η διαφορά από τη 2η Μπρεστ αυξήθηκε στους έντεκα πόντους. Πλέον, θα προσπαθήσουν να τερματίσουν εντός «πεντάδας», με στόχο να διεκδικήσουν εκεί την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι οφ. Στον αντίποδα, η Βαλενσιέν γνώρισε ήττα με το εντυπωσιακό 6-5 από τη Μπεζιέρ εντός έδρας, βρίσκεται στο +5 απ' τη θέση των μπαράζ παραμονή, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στην κατηγορία, διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 55 γκολ. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες στο «Σεμπαστιέν Τσαρλετί», θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.35.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos