Στοίχημα: Σκοράρει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

09 Μαϊος 2019 14:14

Κλείνει η ευρωπαϊκή εβδομάδα με τις ρεβάνς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.


Οι αγγλικές Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν το προβάδισμα πρόκρισης κόντρα σε Βαλένθια και Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο διανύουμε την εβδομάδα των... ανατροπών, όπως είδαμε σε Λίβερπουλ και Άμστερνταμ. Το Betarades.gr φυσικά δεν απουσιάζει από τη δράση, αφού καταλήξαμε σε δύο επιλογές από αμφότερους τους ημιτελικούς. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ενότητα εκλογές στοίχημα, που παίρνει... φωτιά! Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Μπορεί να βρει γκολ η Άιντραχτ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Τσέλσι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 την περασμένη εβδομάδα, σ' ένα ματς όπου οι Γερμανοί ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 23' με τον Γιόβιτς. Ωστόσο, ήταν δεδομένο ότι η Τσέλσι κάποια στιγμή θα επέβαλλε τα δικά της "θέλω" στο παιχνίδι, το έκανε άμεσα και αφού ισορρόπησε, βρήκε το 1-1 με το σουτ του Πέδρο στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγγλοι είχαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, ήταν απειλητικοί, είχαν φάσεις, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ακολούθησε το εντός έδρας 3-0 επί της Γουότφορντ, με το οποίο η Τσέλσι "κλείδωσε" την παρουσία στην τετράδα και εξασφάλισε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Απ' την άλλη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έρχεται στο σημερινό ματς από τον εκτός έδρας διασυρμό 6-1 κόντρα στη Λεβερκούζεν, είναι μια ομάδα που αρέσκεται να πηγαίνει σε υψηλό τέμπο και μεγάλα σκορ, επιθετικά ρολάρει πολύ καλά, θεωρούμε ότι είναι ικανή να βρει ένα γκολ στο Λονδίνο. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.95.

Την ωθεί στη νίκη το "Μεστάγια"

Πάμε στον άλλο ημιτελικό, όπου η Βαλένθια θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ. Οι Άγγλοι πήραν το προβάδισμα μετά τη νίκη 3-1 στο πρώτο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Ήταν ανώτεροι και δεν έχασαν την ψυχραιμία τους μετά το 0-1 των Ισπανών στην αρχή του αγώνα, επικράτησαν δίκαια. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι η μοναδικής διέξοδος διάκρισης φέτος για την ομάδα του Έμερι, καθώς όλα δείχνουν ότι θα χάσει την τετράδα της Πρέμιερ.

Στον αντίποδα, η Βαλένθια υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα στο Λονδίνο σε όλες τις διοργανώσεις, έβγαλε αντίδραση την Κυριακή με το εκτός έδρας 2-6 επί της Ουέσκα. Κάνει εξαιρετική σεζόν, αφού διεκδικεί την τετράδα στην Ισπανία, θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου και σήμερα θέλει να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη των Λονδρέζων την περασμένη εβδομάδα ήταν μόλις η δεύτερη τους σε σύνολο έξι αγώνων εναντίον της Βαλένθια (2-1-3). Η ισπανική ομάδα έρχεται από οκτώ σερί εντός έδρας νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ. Θεωρούμε ότι το ιδιαίτερα πιεστικό "Μεστάγια" θα παίξει ρόλο, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.98.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos