Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Με τον ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου! (vid)

11 Μαϊος 2019 12:47

Παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (11/05), διεξάγονται άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια και συν τοις άλλοις τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων προκύπτουν ευκαιρίες και μας δίνεται η δυνατότητα να οδηγηθούμε στο ταμείο, καθώς το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο.


Ένα απ' αυτά τα πρωταθλήματα είναι και η Β' Ισπανίας, όπου σήμερα διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία σημεία απ' τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, ενώ προτείνει προγνωστικό και για τον τελικό του Κύπελλο Ελλάδος που διεξάγεται σήμερα στις 20:30 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Μην ξεχνάτε φυσικά, ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες, και ό,τι άλλο χρειάζεστε! Πάμε τώρα στις προτάσεις μας!

Παίρνει το νταμπλ ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που διεξάγεται απόψε στις 20:30 στο άδειο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ πήρε αήττητος το πρωτάθλημα (26-4-0 ο εντυπωσιακός απολογισμός του), έγινε η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα που καταφέρνει να κατακτήσει τον τίτλο χωρίς να ηττηθεί και σήμερα έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση, που είναι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του. Θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την ΑΕΚ στον τελικό, έχοντας κερδίσει τους «κιτρινόμαυρους» τις δύο προηγούμενες.

Η ΑΕΚ, από τη δική της πλευρά, έχει ένα εξτρά κίνητρο σήμερα, να ολοκληρώσει με την κατάκτηση ενός τροπαίου τη φετινή απογοητευτική σεζόν, αφού τερμάτισε στην 3η θέση και 23 πόντους πίσω από την κορυφή. Οι «ασπρόμαυροι» υπερέχουν σε ποιότητα της «Ένωσης», περιμένουμε να την δείξουν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και θεωρούμε ότι έχουν το προβάδισμα για το τρόπαιο. Επιλέγουμε κατάκτηση ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.80.

Μαγιόρκα με combo

Για την 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Ισπανίας η Ταραγόνα υποδέχεται τη Μαγιόρκα. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν οδυνηρή ήττα την περασμένη αγωνιστική (1-0 από την Εξτρεμαδούρα), έφθασαν το σερί τους χωρίς νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές (σε όλες έμειναν άσφαιροι) και υποβιβάστηκαν πλέον μαθηματικά, αφού βρίσκονται στο -13 απ' την παραμονή κι ενώ οι Ράγιο Μαχαδαόντα και Νουμάνθια έχουν να πάρουν στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Ρέους.

Από την άλλη, η Μαγιόρκα συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά με την παρουσία της στην επιστροφή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, έρχεται από τρεις σερί νίκες, φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης και είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει νωρίτερα τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Οι «νησιώτες» εκτός του ότι υπερέχουν σε ποιότητα, έχουν και το κίνητρο σήμερα με το μέρος τους. Περιμένουμε να πάρουν μια επαγγελματική νίκη, θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό 2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.02.

Συμβιβασμός στο Αλμεντραλέχο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ανάμεσα στην Εξτρεμαδούρα και τη Σαραγόσα. Η Εξτρεμαδούρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από πέντε σερί νίκες, με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί πέντε πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις. Στα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε, θα αναζητήσει κάποιους επιπλέον βαθμούς για να σφραγίσει την παραμονή της.

Η Σαραγόσα, από την άλλη, ηττήθηκε άδικα την προηγούμενη εβδομάδα από τη Λα Κορούνια (0-1), μπήκε έτσι ένα τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγώνων (Ρέους 1-0 στα χαρτιά, Κόρδοβα 0-3) και απέχει αυτή τη στιγμή από τη διακεκαυμένη ζώνη τέσσερις πόντους. Αμφότερες οι ομάδες έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, μπορούν όμως να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους με τον βαθμό, ειδικά αν δεν έχει κερδίσει λίγο νωρίτερα η Λούγκο στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Αξίζει λοιπόν το ρίσκο στο «Χ» σε απόδοση 2.80.

Νίκη – ανάσα για Νουμάνθια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση στη Σορια ανάμεσα στην Νουμάνθια και την Αλκορκόν. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό βαθμό την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Αλμπαθέτε (0-0 εκτός), συμπλήρωσαν πάντως πέντε αγωνιστικές που αγνοούν τη χαρά της νίκης (0-2-3) και συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού απέχουν μόλις έναν πόντο από τον υποβιβασμό.

Στην αντίπερα όχθη, η Αλκορκόν έμεινε στο 0-0 με την Οσασούνα (εντός), σε παιχνίδι που δεν άξιζε τίποτα παραπάνω. Είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας, καθώς βρίσκεται στο -9 από την «εξάδα» και στο +11 απ' την επικίνδυνη ζώνη. Η Νουμάνθια «καίγεται» για τη νίκη, θα στηριχθεί στην έδρα της για να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα σε μια χαλαρή αντίπαλο οφείλει να το πάρει. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό κυπέλλου, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr