Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Άσσος η Λα Κορούνια, παίρνει αποτέλεσμα η Νόρμπι

27 Μαϊος 2019 16:17

Δευτέρα (27/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα παιχνίδια που περιλαμβάνει είναι πολύ σημαντικά, καθώς κρίνεται η άνοδος στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ντέρμπι, ενώ στη Γερμανία διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής/ανόδου ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγάρδη.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με τα γκολ στο Έρεμπρο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι ανάμεσα στην Έρεμπρο και τη Σίριους, για την 11η αγωνιστική της Άλσβενσκαν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από σημαντικό διπλό στην έδρα της Έστερσουντ (1-3), αποδίδουν καλύτερα εκτός απ' ότι εντός έδρας, έχοντας κερδίσει στις δύο πρόσφατες εξόδους τους (το προηγούμενο διπλό επί της Σούντσβαλ με 2-1). Βρίσκονται στο -2 από τη θέση των μπαράζ παραμονής και αναζητούν ακόμη μια νίκη, που θα τους απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη, η Σίριους πλήρωσε τα κενά στην άμυνά της, έχασε 4-3 από την Χάκεν στην Ουψάλα, φθάνοντας έτσι τις έξι ήττες στις οκτώ πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα (1-1-6). Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν επίσης μια από τις χειρότερες άμυνες της λίγκας με 19 γκολ παθητικό. Περιμένουμε να γίνει παιχνίδι με καλό ρυθμό στην «Μπερν Αρένα», το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Διπλό με κάλυψη η Νόρμπι

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στη Βαστέρας και την Νόρμπι, για τη 10η αγωνιστική της Σουπερέταν. Οι γηπεδούχοι έχουν έφεση στις ισοπαλίες το τελευταία διάστημα, έρχονται από τρεις διαδοχικές, αγνοούν το «τρίποντο» στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια τους, μετρώντας μόλις μια επιτυχία στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-5-2). Η Νόρμπι, από την άλλη, βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία, μετά τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα (κέρδισε εύκολα 3-0 τη Φρέι), επέκτεινε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια (3-2-0), μετρώντας μόλις μια ήττα φέτος στο πρωτάθλημα (4-4-1). Η ομάδα από το Μπορός βγάζει ένα σοβαρό πρόσωπο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από τη Βαστέρας, η οποία δεν έχει κερδίσει ακόμη στην έδρα της (0-3-1). Κρατάμε το 2 DNB σε απόδοση 2.02.

Κερδίζει η Λα Κορούνια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της Λα Κορούνια κόντρα στη Μαγιόρκα, για την 40η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η Λα Κορούνια υπέστη την ήττα με 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι από τη Λούγκο εκτός έδρας, γνώρισε ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0) και αυτή τη στιγμή είναι στο -3 από την «εξάδα», υστερώντας ωστόσο στην ισοβαθμία με την Κάντιθ. Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του Χοσέ Μαρτί, αν πάρει το «τρίποντο», θα μπει γερά στο κόλπο των πλέι οφ, και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει με τις αδιάφορες Έλτσε (εκτός) και Κόρδοβα (εντός). Στον αντίποδα, η Μαγιόρκα πανηγύρισε την έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη και δέκατη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, όπου παραμένει αήττητη στο «Ιμπεροστάρ» (10-1-0), κερδίζοντας 1-0 την Αλμερία. Βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 67 πόντους, στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλο, αν δεν χάσει σήμερα στο «Ριαθόρ», θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι έχουν τεράστιο κίνητρο, θα τους δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.05.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr