Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Επιλογές από Φινλανδία και Δανία

31 Μαϊος 2019 14:36

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χειμώνα και τώρα μπορούμε να πούμε ό,τι βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο, αφού όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έφτασαν προς το τέλος τους.


Τέτοια εποχή λοιπόν, υπάρχει δράση στη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία), στη Βραζιλία, αλλά και στα πρωταθλήματα της Ασίας, όπως Ιαπωνία, Κίνα και Νότια Κορέα. Σήμερα, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο προγνωστικά στοιχήματος, ένα από τη Φινλανδία κι ένα από τη Δανία.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Κερδίζει η Ίντερ Τούρκου

Ξεκινάμε τα προγνωστικά ματς από το παιχνίδι της Ίντερ Τούρκου κόντρα στην Ίλβες, για τη 10η αγωνιστική της Α' Φινλανδίας. Οι γηπεδούχοι παραχώρησαν 1-1 στην έδρα της Χέλσινγκφορς την περασμένη αγωνιστική, μπήκε έτσι ένα τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, με την ομάδα του Ισπανού τεχνικού, Χοσέ Ριβέιρο, να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 πόντους, έχοντας ωστόσο παιχνίδι λιγότερο από τις Χόνκα και Ίλβες, που την ακολουθούν.

Η Ίλβες, από την άλλη, μετά από οκτώ αγωνιστικές αήττητη (4-4-0), γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στη σεζόν, χάνοντας 1-0 από την Κουόπιο εκτός έδρας. Φιγουράρει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και με τις εμφανίσεις της δείχνει ικανή να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σεζόν. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί, ότι στις τέσσερις από τις πέντε φετινές εξόδους της κράτησε το μηδέν παθητικό. Η Ίντερ Τούρκου θα στηριχθεί στην έδρα της για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στο «Βερίτας» είναι δυνατή και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίλβες. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.38.

Παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μπρόντμπι

Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπρόντμπι και τη Ράντερς. Μονό τελικός για τα μπαράζ Ευρώπης στη Δανία, όποια ομάδα επικρατήσει, κερδίζει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν την τελευταία αγωνιστική να τερματίσουν στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Δανίας, κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-0 την Οντένσε, η οποία έπαιζε για δύο αποτελέσματα για τον ίδιο στόχο.

Η Μπρόντμπι λοιπόν, μετά την απώλεια του Κυπέλλου (το έχασε στα πέναλτι από τη Μίντιλαντ), έχει τεράστια ευκαιρία να παίξει του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού υποδέχεται στην έδρα τη Ράντερς, η οποία υστερεί σε ποιότητα και εμπειρία. Οι φιλοξενούμενοι πάντως πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Άαρχους στον προηγούμενο γύρο (2-1, 1-1) και διεκδικούν απόλυτα δίκαια το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο διά ταύτα, περιμένουμε από τους γηπεδούχους να μην... κλωτσήσουν την ευκαιρία τους και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.83.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr