Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο Νιγηρία και Σάντεφιορντ!

22 Ιουνίου 2019 11:53

Δυο οι αναμετρήσεις που ξεχώρισε το Betarades.gr από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, θα αναλύσουμε παρακάτω παιχνίδια από το Κόπα Άφρικα αλλά και το πρωτάθλημα Β' Νορβηγίας.


Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα, καθώς στη δράση βρίσκονται αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τη στιγμή που διεξάγονται κανονικά το Κόπα Αμέρικα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, το Μουντιάλ Γυναικών αλλά και το Γκολντ Καπ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αν έκανε ο ΠΑΟΚ μεταγραφές όπως και κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινά με το δεξί η Νιγηρία

Δεν θεωρείται άδικα ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, με τη Νιγηρία να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στο Κόπα Άφρικα το Μπουρουντί, σε ένα παιχνίδι όπου θα επιλέξουμε το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.80. Οι "αετοί" έχουν κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο, αυτή είναι η 17η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και έναν επίσης έμπειρο τεχνικό, τον Γερμανό Γκέρνοτ Ρορ. Ωστόσο από χθες όλα περιστρέφονται γύρω από τον 21χρονο μέσο της Μπορντό Σάμουελ Καλού, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ο νεαρός άσος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας. Η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Νιγηριανός ξέφυγε τον κίνδυνο.

Από την άλλη το Μπουρουντί πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση του Κόπα Άφρικα και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα σε πιο έμπειρες ομάδες. Ξεχωρίζουν από το ρόστερ του ο μπακ Εντουβαρουργκίρα (Μαδέιρα), ο μέσος Μπιγκιριμάνα (Χιμπέρνιαν), αλλά και οι φορ Αμίσι (Μπρέντα) και Σαίντο Μπεραχίνο της Στόουκ, που είναι και το αστέρι της ομάδας. Μεγάλες οι διαφορές των δυο ομάδων, περιμένουμε πως η Νιγηρία θα κάνει το καθήκον της.

Το μομέντουμ με τη Σάντεφιορντ

12η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Β' Νορβηγίας με τη Σάντεφιορντ να υποδέχεται την Ουλενσάκερ, σε ένα παιχνίδι όπου θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Από την εκτός έδρας νίκη επί της Νοτόντεν έρχεται η Σάντεφιορντ, που παραμένει αήττητη στις 10/11 πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (7-3-1).Δυνατή και εντός έδρας 3-1-1 ο απολογισμός της στις πέντε φετινές αναμετρήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος, ξεχωρίζει ο φορ Ένγκμπλομ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής οκτώ τέρματα και είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία.

Από την πλευρά της η Ουλενσάκερ διέλυσε με 5-1 τη Ράουφος στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές. Εκτός έδρας ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες εξόδους της, σε καμία απ' αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει.

Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας, έχει σημειώσει 23 γκολ μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos