Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Υψηλότερο το κίνητρο της Παραγουάης

23 Ιουνίου 2019 18:00

Κυριακή (23/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από το Κόπα Αμέρικα, το Κόπα Άφρικα και το Γκολντ Καπ, ενώ παράλληλα υπάρχει αγωνιστική δράση και στη Σκανδιναβία.


Το Betarades.gr ξεχώρισε δυο ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αν έκανε η ΑΕΚ μεταγραφές όπως και κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Προβάδισμα στην Παραγουάη

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ' την αναμέτρηση Κολομβία – Παραγουάη. Η Κολομβία έχει προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη στους «8» της διοργάνωσης, ενώ η Παραγουάη περνάει ως δεύτερη με νίκη, με ισοπαλία εφόσον έρθει ισόπαλο και το Κατάρ – Αργεντινή, ακόμη και με ήττα, αλλά θα πρέπει το Κατάρ – Αργεντινή να έρθει ισόπαλο 0-0. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν βγει δεύτερη, ελπίζει να είναι μέσα στις καλύτερες τρίτες.

Οι Κολομβιανοί έκαναν το χρέος τους κόντρα στο Κατάρ την περασμένη αγωνιστικής, επικράτησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Σαπάτα στο 85' και έκαναν το 2Χ2 στον όμιλο. Είχε προηγηθεί η εξαιρετική εμφάνιση τους κόντρα στην Αργεντινή στην πρεμιέρα. Απ' την άλλη, η Παραγουάη μετράει 2/2 ισοπαλίες, καθώς μετά το 2-2 κόντρα στο Κατάρ, πήραν 1-1 με την Αργεντινή, σε ματς όπου είχαν χαμένο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει.

Η Κολομβία είναι αδιάφορη, έχει κατακτήσει ήδη την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση, ο κόουτς Κεϊρόζ επεσήμανε ότι το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει ροτέισον, απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του. Από την άλλη, η Παραγουάη κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια, η εμφάνισή της με την Αργεντινή ήταν καλή και είναι η μοναδική ομάδα στο ζευγάρι που έχει κίνητρο. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.88.

Με το Over 2.5 στο Κόπα Άφρικα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μαρόκο – Ναμίμπια για την πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Κόπα Άφρικα. Μια απ' τις θεωρητικά πιο ποιοτικές ομάδες του Κόπα Άφρικα, το Μαρόκο, μπαίνει σήμερα στη μάχη κόντρα στην αδύναμη Ναμίμπια. Διαθέτει αρκετή ποιότητα η χώρα της βόρειας Αφρικής, έχει παίκτες κορυφαίου επιπέδου στις τάξεις της, ωστόσο δεν πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά.

Απ' την άλλη, η Ναμίμπια συμμετέχει μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Κόπα Άφρικα και είναι προφανές ότι δεν μπορεί να έχει ιδιαίτερες αξιώσεις σε όμιλο με Μαρόκο, Ακτή Ελεφαντοστού και Νότια Αφρική. Το Μαρόκο μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του κόντρα στην άπειρη και «άβγαλτη» Ναμίμπια, θεωρούμε ότι το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, ενδεχομένως και με τη βοήθεια της θεωρητικά υποδεέστερης ομάδας. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr