Στοίχημα: Περνάει στους «4» η Ουρουγουάη, Φάλκενμπεργκ με κάλυψη

29 Ιουνίου 2019 15:19

Tο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (29/06) παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει ο τέταρτος και τελευταίος προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού, στο Σαλβαδόρ της Μπαΐα.


Επανέναρξη έχουμε στην Α' Σουηδίας, όπου σήμερα διεξάγονται δύο αναμετρήσεις. Δράση επίσης σε Νορβηγία, Φινλανδία, ΗΠΑ, Κόπα Άφρικα, Γκολντ Καπ και Μουντιάλ Γυναικών. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε καθημερινή βάση. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Επαγγελματική πρόκριση για τη «Σελέστε»

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού. Πρόκειται για τον 4ο και τελευταίο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, η ομάδα που θα προκριθεί θα κοντραριστεί στους «4» με τη Χιλή. Η Ουρουγουάη εκπλήρωσε τον στόχο που είχε θέσει πριν την έναρξη των ομίλων, την τελευταία αγωνιστική νίκησε τη Χιλή με γκολ του Καβάνι στο 82' της συνάντησης, κατακτώντας την πρώτη θέση του γκρουπ της. Έχει βάλει ψηλά τον πήχη στο φετινό Κόπα Αμέρικα, η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί τον μεγάλο της στόχο, μιλάμε άλλωστε για την πολυνίκη της διοργάνωσης (15 κατακτήσεις). Από την άλλη, το Περού έκλεισε με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο, ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τη διοργανώτρια Βραζιλία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση ως μια από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες της φάσης των ομίλων. Η εμφάνιση αυτή έχει επηρεάσει στο κομμάτι της ψυχολογίας το συγκρότημα του Γκαρέκα, η Ουρουγουάη, ξέρει να εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις, είναι ανώτερη ποιοτικά και μπορεί να φθάσει έστω και δύσκολα στην πρόκριση. Αναμένουμε μια επαγγελματική πρόκριση της ομάδας του Ταμπάρες, επιλέγουμε το combo 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.12.

Παίρνει αποτέλεσμα η Φάλκενμπεργκ

Συνεχίζουμε με το Φάλκενμπεργκ – Έλφσμποργκ. Οι γηπεδούχοι φανέρωσαν αρκετές αδυναμίες πριν τη διακοπή, συμπλήρωσαν 11 αγωνιστικές που αγνοούν τη χαρά της νίκης (0-4-7), μοναδική τους επιτυχία στη σεζόν το εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Έρεμπρο. Στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Κάλμαρ εντός έδρας, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Η Έλφσμποργκ, από την άλλη, παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, μετράει μόλις μια νίκη στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (1-3-2) και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κακό γι' αυτήν σήμερα, είναι ότι θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες (τρεις τιμωρημένοι) και μακριά από την έδρα τους είναι ασταθής και δεν παίρνει εύκολα νίκες. Η Φάλκενμπεργκ θα στηριχθεί στην έδρα της, καλείται να πάρει θετικά αποτελέσματα, αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των φιλοξενούμενων. Επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.95.

Διπλό η Ίλβες

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι Βάασα – Ίλβες. Η Βάασα έμεινε όρθια μεσοβδόμαδα στην έδρα της Ίντερ Τούρκου (1-1), έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών, παραμένει όμως η μοναδική ομάδα της κατηγορίας, που δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα (0-7-5). Βρίσκεται σταθερά στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, αυτή η στιγμή είναι στην 11η θέση με 7 πόντους, περνάει μόνο την ουραγό Κόκκολα. Στον αντίποδα, η Ίλβες βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα (συν μια στο ενδιάμεσο για το Κύπελλο), φιγουράρει στα υψηλά στρώματα της κατάταξης με 22 πόντους, στο -1 απ' την πρωτοπόρο Χόνκα, από την οποία έχει μάλιστα παιχνίδι λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο (αήττητοι στις τέσσερις πρόσφατες επισκέψεις τους με ρεκόρ 2-2-0), υπερέχουν σε ποιότητα και το διπλό του 2.02 αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos