Προβάδισμα οι έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ

24 Ιουλίου 2019 11:12

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (24/07) παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται επτά αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν επίσης ένα παιχνίδι για τον ίδιο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και πέντε αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.


Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών και των ευρωπαϊκών ομάδων. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Άσσος η Κλουζ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το Κλουζ – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Κλουζ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Αστάνα (ήττα 1-0, νίκη 3-1), απέδειξε περίτρανα ότι θα στηριχθεί στην έδρα της για να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα ψάξει από σήμερα ένα καλό σκορ πρόκρισης. Από την άλλη πλευρά, η πρωταθλήτρια Ισραήλ του γνωστού μας, Βλάνταν Ίβιτς (πρώην ΠΑΟΚ), ρίχνεται στη μάχη έχοντας δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Το Σάββατο κατέκτησε το Σούπερ Καπ επικρατώντας 1-0 της Μπνέι Γιεχούντα. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας είναι σε καλύτερη ετοιμότητα, έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, παίζει στην έδρα της και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη απόψε. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.15.

Κερδίζει η Μάριμπορ

Συνεχίζουμε με το Μάριμπορ – ΑΪΚ Στοκχόλμης. Η Μάριμπορ δεν συνάντησε προβλήματα στον προηγούμενο και με δύο εύκολες νίκες κόντρα στη Βάλουρ (0-3, 2-0), πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ξεκίνημα της πάντως στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν είναι ικανοποιητικό, καθώς σε δύο αγωνιστικές έχει πάρει μόλις έναν βαθμό. Από την άλλη, η ΑΪΚ Στοκχόλμης δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην αρμένικη Αραράτ (ήττα 2-1, νίκη 3-1) και πήρε την πρόκριση χάρη στην ποιότητα της. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχει βρει τα πατήματά της, καθώς έρχεται από τρεις νίκες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μάλμε. Θα εμπιστευτούμε την εμπειρία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Μάριμπορ και θα κρατήσουμε με τον άσσο σε απόδοση 2.35.

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Ερυθρός Αστέρας – Ελσίνκι. Ο πρωταθλητής Σερβίας ξεπέρασε με δυσκολία στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Σούντουβα από τη Λιθουανία (0-0 εκτός, 2-1 εντός), πέρσι μπήκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που θέλει να πετύχει και φέτος. Στην πρεμιέρα της σέρβικης λίγκας επικράτησε καθαρά με 2-0 της Γιαβόρ εντός έδρας. Στον αντίποδα, η Ελσίνκι «καθάρισε» εύκολα την πρόκριση με την Τόρσαβν (νίκη 3-0, ισοπαλία 2-2), τώρα όμως ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά σε αυτόν τον γύρο και θα πρέπει να πετύχει ουσιαστικά ένα «θαύμα» για να αποκλείσει τον ισχυρό Ερυθρό Αστέρα. Αναμένουμε οι Σέρβοι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το παιχνίδι, θέλουν να ξεμπερδέψουν νωρίς και θα ψάξουν σκορ πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Επιλογή μας λοιπόν θα αποτελέσει το συνδυαστικό 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos