Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Ξεκινάμε επιφυλακτικά στο Τάμπερε! (video)

05 Σεπτεμβρίου 2019 11:54

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης (05/09), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Εθνικών μας συγκροτημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Για τα προκριματικά του Euro 2020 διεξάγονται εννέα αναμετρήσεις με τη "γαλανόλευκη" να δοκιμάζεται στη Φινλανδία, ενώ στο Μουντομπάσκετ της Κίνας ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων, με την παρέα του Αντετοκούνμπο να δίνει "τελικό" πρόκρισης απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το κουπόνι πάμε στοίχημα. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Σφιχτό το πρώτο ημίχρονο

Στις 21:45, στο Ratinan Stadion του Τάμπερε, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Φινλανδία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Μετά τις κάκιστες εμφανίσεις και τις δύο εντός έδρας ήττες από Ιταλία (0-3) και Αρμενία (2-3) τον Ιούνιο, η απομάκρυνση του Αναστασιάδη ήταν θέμα χρόνου. Αντικαταστάτης του ο Ολλανδός Φαν Σιπ, ο οποίος έχει εργαστεί στην πατρίδα του, στο Μεξικό και κυρίως στην Αυστραλία. Με σημαντικές απουσίες η αποστολή της εθνικής μας στο επιθετικό κομμάτι.

Οι Φινλανδοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, το επιβεβαίωσαν με τις νίκες τους επί της Βοσνίας και του Λιχτενστάιν με 2-0 εκατέρωθεν. Πούκι λαμπρός τους οδηγεί! Ο ταλαντούχος επιθετικός της Νόριτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και στην Πρέμιερ Λιγκ με 5 γκολ σε 4 αγωνιστικές! Πολύ δεμένο σύνολο οι γηπεδούχοι, η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ επί Φινλανδικού εδάφους.

Με την αλλαγή κόουτς η εθνική μας αναμένεται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη απόψε. Αμφότερες ομάδες δεν θα ρισκάρουν από νωρίς. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά βολεύονται με την ισοπαλία και η Ελλάδα θα χρειαστεί χρόνο να βρει τα πατήματά της επιθετικά. Επιλογή μας το Χ Ημίχρονο, σε απόδοση 1.90.

Θα ανοίξει ο ρυθμός

Στις 15:00, η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει "τελικό" πρόκρισης για την επόμενη φάση απέναντι στους Νεοζηλανδούς. Η ήττα από τους Βραζιλιάνους προχθές πόνεσε και η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Σκουρτόπουλου. Η Βραζιλία κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό στο 2ο ημίχρονο και περιόρισε τον Γιάννη, κρατώντας την εθνική μας κάτω από τους 80 πόντους. Οι Νεοζηλανδοί είναι άλλης φιλοσοφίας. Αρέσκονται στο γρήγορο παιχνίδι, ψάχνουν διαρκώς το γρήγορο transition και δεν φημίζονται για την σκληρή τους άμυνα. Να τρέξει στο γήπεδο θα επιδιώξει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού είναι εμφανείς οι αδυναμίες του στο set παιχνίδι.

Θα δούμε υψηλό τέμπο στον αγώνα και το Over 168.5 είναι επιλογή, σε απόδοση 1.90.

Ισχυροί στην έδρα τους οι Ιρλανδοί

Στις 21:45, στο Aviva Stadium του Δουβλίνου, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ελβετία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα των Ιρλανδών, σε τέσσερα παιχνίδια έχουν μαζέψει 10 πόντους και βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου. Τον Ιούνιο πήραν ισοπαλία 1-1 στην έδρα των Δανών και λίγες μέρες μετά επικράτησαν πολύ εύκολα του Γιβραλτάρ εντός έδρας με 2-0.

Οι Ελβετοί έχουν δώσει μόνο δύο αγώνες για τον 4ο όμιλο καθώς τον Ιούνη αγωνίστηκαν στο Final Four του Nations League, όπου ηττήθηκαν 3-1 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια έχασαν στα πέναλτι από τους Άγγλους (0-0 κ.α.). Για τα προκριματικά του Euro 2020, επικράτησαν στη Γεωργία με 0-2 και στη συνέχεια έμειναν στο 3-3 εντός έδρας με τους Δανούς.

Θεωρητικά οι Ελβετοί έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ, όμως η έδρα των Ιρλανδών είναι πολύ ισχυρή. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στις κερκίδες, παίρνουν ψυχολογία οι παίκτεςι και έχουν τη δυναμική να παραμείνουν αήττητοι στον 4ο όμιλο. Επιλογή μας το 1Χ σε απόδοση 1.80.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr