Στοίχημα: Επιλογές τα γκολ σε "Μολινό" και Γάνδη!

19 Σεπτεμβρίου 2019 12:10

Από το σημερινό (19/09) πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Europa League με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Πρεμιέρα στη διοργάνωση με 24 αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε, στο Μολινό η Γουλβς υποδέχεται την Μπράγκα, στο Βελιγράδι η Παρτιζάν την Άλκμααρ και η Γάνδη τη Σεντ Ετιέν. Οι παραπάνω αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

"Ανοιχτό" παιχνίδι στο Μολινό

Στις 22:00, στο Στάδιο Μολινό, η Γουλβς υποδέχεται την Μπράγκα για τον 11ο όμιλο του Europa League, τον οποίο συμπληρώνουν η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Μπεσίκτας.

Οι "λύκοι" δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από δύο σερί ήττες για την Πρέμιερ Λιγκ, στις οποίες δέχθηκαν σύνολο 8 γκολ! Συγκεκριμένα την 1η Σεπτέμβρη ηττήθηκαν στην έδρα της Έβερτον με 3-2 και το περασμένο Σάββατο υπέκυψαν εντός έδρας απέναντι στην Τσέλσι (2-5). Μεγάλα τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Νούνο Σάντο, δέχθηκε το 0-3 από τους "μπλε" πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο.

Από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται και η Μπράγκα. Συγκεκριμένα, πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων δέχθηκε την εντός έδρας συντριβή με 0-4 από την Μπενφίκα και την Παρασκευή ηττήθηκε στην έδρα της Σετούμπαλ με 1-0.

Αμφότερες ομάδες θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση μετά τις πρόσφατες ήττες, αμφότερες έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στα προκριματικά του Europa, αμφότερες έχουν θέματα στην άμυνα. Επιλογή το Goal/Goal, στην πολύ αξιόλογη απόδοση του 2.11.

Ισχυρή στην έδρα της η Παρτιζάν

Στις 22:00, στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, Στάδιο Παρτιζάνα του Βελιγραδίου, η Παρτιζάν υποδέχεται την Άλκμααρ για την 1η αγωνιστική του 12ου ομίλου, τον οποίο συμπληρώνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Αστάνα.

Οι Σέρβοι επέστρεψαν στις νίκες το Σάββατο με το άνετο 0-3 στην έδρα της Νόβι Σαντ για το πρωτάθλημα, όπου παραμένουν αήττητοι με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και τέρματα 14-3. Για να προκριθούν στους ομίλους του Europa League απέκλεισαν τις αξιόλογες Μαλάτιασπορ και Μόλντε.

Οι Ολλανδοί, επίσης, επέστρεψαν στις νίκες το Σάββατο με το εμφατικό 5-1 εντός έδρας απέναντι στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Έτσι αναρριχήθηκαν στην 5η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος με 10 βαθμούς σε πέντε αγώνες και στο -3 από την κορυφή. Στον δρόμο για τους ομίλους απέκλεισαν τις Μάριουπολ και Αντβέρπ (στην παράταση).

Η Παρτιζάν ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της ακόμη και δίχως τους οπαδούς της στις κερκίδες, την ώρα που η Άλκμααρ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το γήπεδό της. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 2.00. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Πολλά γκολ στη Γάνδη

Στις 22:00, στην Γκελάμκο Αρένα της Γάνδης, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σεντ Ετιέν για τον 9ο όμιλο του Europa League, τον οποίο συμπληρώνουν η Βόλφσμπουργκ και η Ολεξάντρια.

Η Γάνδη έχει πετύχει 5/6 νίκες από τις 15 Αυγούστου και μετά για όλες τις διοργανώσεις, απέκλεισε τη Ριέκα για να προκριθεί στους ομίλους και στο βέλγικο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο! Την Κυριακή ήταν επιβλητική στο 3-0 εντός έδρας επί της Μαλίν, σκόραρε τρία τέρματα για δεύτερο σερί παιχνίδι στο γήπεδό της.

Αντιθέτως η Σεντ Ετιεν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Επομένως κατρακύλησε στην 15η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με μόλις 5 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες. Την Κυριακή βρέθηκε να χάνει 0-2 εντός έδρας από την Τουλούζ, αλλά κατάφερε, με πρωταγωνιστή τον Αμουμά, να ισοφαρίσει σε 2-2 και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Πολύ επιθετική ομάδα στην έδρα της Γάνδη, βρίσκει με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα, πολύ έμπειρη ομάδα η Σεντ Ετιέν, διαθέτει και αυτή πολύ ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Λογική επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos