Στοίχημα: Με τα γκολ σε Γκελζενκίρχεν και Ορλεάνη!

20 Σεπτεμβρίου 2019 11:32

ο πρόγραμμα της Παρασκευής (20/09) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Στο Γκελζενκίρχεν ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Bundesliga, ενώ υπάρχει πλήρης δράση στις δεύτερες κατηγορίες στη Γαλλία και την Ολλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Championsbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πολλά γκολ στο Γκελζενκίρχεν

Στις 21:30, στη Veltins Arena, η Σάλκε υποδέχεται τη Μάιντς, στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Η Σάλκε προέρχεται από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της Κυριακής, με 1-5 στην έδρα της Πάντερμπορν! Οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο 8ο λεπτό, με τους "βασιλικούς μπλε" να ισοφαρίζουν στο 33' και να είναι καταιγιστικοί στην επανάληψη, όταν και πέτυχαν τέσσερα ακόμη τέρματα! Με αυτή τη νίκη η Σάλκε αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους και στο -3 από την κορυφή.

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πέτυχε η Μάιντς το περασμένο Σάββατο με το 2-1 εντός έδρας απέναντι στη Χέρτα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Φράιμπουργκ (3-0 εκτός), Γκλάντμπαχ (1-3 εντός) και Μπάγερν (6-1 εκτός). Απέναντι στους Βερολινέζους προηγήθηκε στο 40' και είχε απάντηση στο 1-1 του 83' με τον Σεντ Τζούστε στο 88'!

Η Σάλκε έχει 3/4 over στην Bundesliga και η Μάιντς 4/4! Επιλογή μας απόψε ένα ακόμη Over 2.5 για τις δύο ομάδες, σε απόδοση 1.75.

Αμφίσκορο στην Ορλεάνη

Στις 21:00, στο Stade de la Source της Ορλεάνης, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Χάβρη για την 8η αγωνιστική της Ligue 2.

Η Ορλεάν δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης και με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες βρίσκεται στην 17η θέση! Την προηγούμενη Παρασκευή απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Αζαξιό, ενώ στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι ηττήθηκε 0-1 από τη Νιόρ.

Αντίθετο ξεκίνημα για τη Χάβρη, η οποία δεν έχει ηττηθεί στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή! Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Παρί, παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για 40 λεπτά!. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες, στις οποίες σκόραρε από τρία γκολ!

Πολύ ανώτερη ομάδα η Χάβρη, έχει σκοράρει 10 γκολ στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της, οφείλει να αντιδράσει η Ορλεάν για να ξεκολλήσει βαθμολογικά. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ντε Γκράαφτσαπ

Στις 21:00, στο Ντόετινχεμ, η Ντε Γκράαφτσαπ υποδέχεται τη Γιονγκ Αϊντχόφεν για την 7η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στην Ολλανδία.

Οι γηπεδούχοι με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και επιβεβαιώνουν πως είναι το μεγάλο φαβορί για την επάνοδο στην Eredivisie. Στον τελευταίο τους αγώνα έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Ναϊμέγκεν, όμως εντός παρουσιάζονται πολύ πιο ισχυροί και έχουν πετύχει το 3/3 μέχρι στιγμής.

Οι μικροί της Αϊντχόφεν κατατάσσονται 5οι με 11 βαθμούς (3-2-1), αλλά δεν έχουν στόχους ανόδου. Την προηγούμενη εβδομάδα έμειναν στο 1-1 εντός με τη Ρόντα και γενικά η εικόνα τους έχει πτωτική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες. 1-1-1 το ρεκόρ τους μακριά από την έδρα τους.

Ανώτερη και πολύ πιο έμπειρη ομάδα η Ντε Γκράαφτσαπ, γνωρίζει να αξιοποιεί την έδρα της, επιλογή μας ο Άσος με (-1) χάντικαπ, σε απόδοση 1.95. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos