Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Δεν χάνει ο Αστέρας Τρίπολης! (vid)

29 Σεπτεμβρίου 2019 13:36

Κυριακή σήμερα (29/09) και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει... πολλά να δώσει.


Το Betarades.gr ξεχώρισε και πάλι αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος. Την προσοχή μας τραβάει η ελληνική Σούπερ Λιγκ. Από τα τέσσερα ματς που θα διεξαχθούν απόψε, ασχολούμαστε στοιχηματικά με τα δύο. Συγκεκριμένα, επιλογές προκύπτουν από το ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης και από το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betshop. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Αντέχει ο Αστέρας Τρίπολης

Κάνουμε την αρχή στα προγνωστικά μας με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς θα γίνει στην Κρήτη, στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 15:00. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών. Ωστόσο, εμείς έχουμε καταλήξει σε ένα άλλο σημείο.

Ο ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει ομολογουμένως ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Μάλιστα, είχε δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά δεν... μάσησε. Πήρε αρχικά ισοπαλία στο Χαριλάου, με 1-1, από τον Άρη. Κέρδισε με το εμφατικό 1-3 τον Παναθηναϊκό και με 3-1 τον Παναιτωλικό. Την περασμένη αγωνιστική όμως, δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε από τον Βόλο ΝΠΣ, με 1-0, εκτός έδρας. Οι Κρητικοί έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαν δίχτυα. Έτσι, υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση. Είναι καλή ομάδα, όμως πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται όλων των ειδών τα ματς. Σήμερα, δεν έχει καθόλου εύκολο έργο.

Ο Αστέρας Τρίπολης επιτέλους... νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, έπαιζε έναν αγώνα που πιθανώς να έκρινε το μέλλον του Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας. Εκεί, οι παίκτες έβγαλαν εγωισμό και ποιότητα, και επικράτησαν με 2-1 του Ατρομήτου. Φυσικά, το σκορ μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Αστέρας έχασε φοβερές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά χρειάζονται χρόνο για να δέσουν. Έχουν βάλει δύσκολα και στον Ολυμπιακό, στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου ηττήθηκαν με 1-0.

Το ματς είναι αμφίρροπο. Ο ΟΦΗ φέρεται να έχει το πάνω χέρι, αλλά ο Αστέρας ανεβαίνει. Οι Αρκάδες πάνε για θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη και αν παίξουν όπως με τον Ατρόμητο, έχουν τα φόντα να το πάρουν. Τους εμπιστευόμαστε, και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.70.

Σε καλύτερη φόρμα η ΑΕΚ

Αργότερα, στις 19:30, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής. Οι δύο «Δικέφαλοι» θα αναμετρηθούν σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, και από βαθμολογικής άποψης. Το γήπεδο αναμένεται να έχει πάρα πολύ κόσμο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 45.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την «Ένωση». Η προπώληση των εισιτηρίων άλλωστε, κάτι τέτοιο δείχνει. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι». Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στα δύο τελευταία ματς δεν δέχτηκε γκολ. Προέρχεται από το σημαντικό 0-1 επί του Παναιτωλικού. Ηγέτης της ομάδας, είναι αναμφισβήτητα ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός, κάνει... πράγματα και θαύματα και οδηγεί την ΑΕΚ σε επιτυχίες. Ο Κωστένογλου ετοιμάζεται να παρατάξει ένα 3-5-2 που φαίνεται ότι ταιριάζει στους γηπεδούχους. Πάντως, η «Ένωση» έχει βρει τον καλό της εαυτό και επιθυμεί να συνεχίσει νικηφόρα.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, δεν ικανοποιεί ακόμα με την απόδοσή του. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς έχουν μόνο την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής, με τον Άρη στην Τούμπα. Το τελικό 1-1 τους στέρησε δύο βαθμούς. Γενικά πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει ρυθμό. Δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και αυτό κάποια στιγμή στοιχίζει. Φυσικά, διαθέτουν ποιοτικό σύνολο. Ο Φερέιρα όμως, δεν δείχνει να βρήκε ακόμα το «κουμπί» της ομάδας. Σήμερα, ο Πορτογάλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάτος και του Πέλκα. Δύο παικτών, που έπαιζαν το δικό τους ρόλο στη λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Το μομέντουμ του ντέρμπι δείχνει... ΑΕΚ. Οι «Κιτρινόμαυροι» είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Θεωρούμε ότι η «Ένωση» μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 2.40.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr