Στοίχημα: Με φόρα Αμβούργο και Λέστερ!

29 Οκτωβρίου 2019 17:11

Το πρόγραμμα της Τρίτης (29/10) περιλαμβάνει αναμετρήσεις για εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλημάτα και αγώνες Κυπέλλου, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τον "αέρα" του 6-2 το Αμβούργο

Στις 19:30, στο Volksparkstadion του Αμβούργου, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Στουτγκάρδη για το δεύτερο γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο το περασμένο Σάββατο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν εμφατική νίκη με 6-2! Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν 2-0 στο 24' και 3-1 στο 36', πετυχαίνοντας ακόμη 3 γκολ στην επανάληψη. Με αυτή τη νίκη παρέμειναν στην 1η θέση της β' κατηγορίας στη Γερμανία και πήγαν στο +4 από την σημερινή τους αντίπαλο.

Απογοητευτική η Στουτγκάρδη, με τεράστια κενά στην άμυνα, τιμωρήθηκε από τον μεγάλο αντίπαλό της στη μάχη για επάνοδο στα σαλόνια της Bundesliga.

Ειδικών συνθηκών παιχνίδι, αφού οι ομάδες θα συναντηθούν μέσα τρεις μέρες, το Αμβούργο έχει πάρει τον αέρα της Στουγκάρδης, έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα και την ποιότητα να κάνει το 2/2. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 2.05.

Ανεβάζει στροφές η Κιέβο

Στις 22:00, στο Μπεντεγκόντι της Βερόνα, η τοπική Κιέβο υποδέχεται την Κροτόνε για την 10η αγωνιστική της Serie B.

Η Κιέβο βρίσκεται στην 7η θέση με συγκομιδή 14 πόντων (3-5-1) και τέρματα 15-11. Βρίσκεται εντός playoffs ανόδου και στο -4 από την κορυφή. Το Σάββατο απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κοσέντζα. Προηγήθηκε με τον Εσπόζιτο μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες, στο Λιβόρνο (3-4) και εντός με την Άσκολι (2-0).

Η Κροτόνε είναι η πρωτοπόρος ομάδα της κατηγορίας με 18 πόντους και τέρματα 15-7. Μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια και έχει βάλει πλώρη για άνοδο στα "σαλόνια" της Ιταλίας. Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας της Βενέτσια με 3-2, βρίσκοντας το νικητήριο τέρμα στο 84ο λεπτό. Νωρίτερα είχε σκοράρει δις ο φορμαρισμένος Σιμί.

Έχει βρει ρυθμό η Κιέβο, που διαθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της. Ευκαιρία ο σημερινός αγώνες να πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 1.95

Πετάει φωτιές η Λέστερ

Στις 21:45, στο Pirelli Stadium, η Μπέρτον υποδέχεται τη Λέστερ για τη φάση των "16" του Αγγλικού Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθούν παράταση και πέναλτι.

Η Μπέρτον αγωνίζεται στην League One (3η κατηγορία), στην οποία κατατάσσεται 13η με 19 πόντους σε 13 αγώνες. Στην προηγούμενη φάση του Λιγκ Καπ κατάφερε να αποκλείσει μία άλλη ομάδα της Πρέμιερ, την Μπόρνμουθ με 2-0 εντός έδρας!

Η Λέστερ τράβηξε όλα τα βλέμματα του πλανήτη επάνω της με την εμφάνισή στην έδρα της Σαουθάμπτον την Παρασκευή. Ποδοπάτησε τους "άγιους" με σκορ 0-9 και έσπασε το ρεκόρ για ευρύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ! Σε δαιμονιώδη φόρμα η επιθετική γραμμή της ομάδας του Ρότζερς, εκμεταλλεύτηκε και την αποβολή των γηπεδούχων από νωρίς κάνοντας πραγματικό πάρτι μέσα στη βροχή. Στην προηγούμενη φάση του θεσμού πέρασαν από το Λούτον με 0-4.

Η Λέστερ θα αγωνιστεί με πολύ κέφι απόψε, διαθέτει βαθύ ρόστερ, ώστε να έχει ποιότητα στην επίθεση ακόμη κι αν ο coach προχωρήσει σε rotation. Υπάρχει χαώδης διαφορά δυναμική ανάμεσα στις δύο ομάδας, η Λέστερ αναμένεται να επικρατήσει με άνεση και πιθανότατα με ένα ευρύ σκορ. Επιλογή μας το διπλό συνδυαστικά με Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos