Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Αθήνα και Μαδρίτη (vid)

01 Δεκεμβρίου 2019 13:38

Κυριακή (01/12) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι "καυτό", καθώς περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ όσον αφορά τη Superleague, ξεχωρίζει φυσικά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με το οποίο θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Novibet.

Βρίσκουν δίχτυα αμφότεροι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την πρώτη φετινή μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Το μομέντουμ δείχνει να μην είναι με το μέρος των "ερυθρόλευκων" στο σημερινό ντέρμπι, καθώς προέρχονται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρ ασε Πανιώνιο και Τότεναμ, παρά τις καλές εμφανίσεις και ιδίως αυτήν στην Αγγλία. Θέλουν να βγάλουν αντίδραση πάση θυσία στο σημερινό ντέρμπι, καθώς σε περίπτωση νέας γκέλας η γκρίνια θα αυξηθεί έντονα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, ωστόσο δείχνει να έχει τον τρόπο να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Δύσκολα θα μείνει "άσφαιρη" μια από τις δυο ομάδες, επιλογή μας από το παιχνίδι θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Με το Goal/Goal στο "Metropolitano"

Περνάμε στη La Liga και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι "ροχιμπλάνκος" μπορεί να έχουν συμπληρώσει 10 παιχνίδια αήττητοι σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόλις τρία από αυτά όμως, με την ισοπαλία να τους έχει γίνει... συνήθεια. Ο κυριότερος λόγος που έχει αφήσει πίσω της τόσους βαθμούς είναι η ασταθής αμυντική λειτουργία της, και κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να... μεγαλώσει κι άλλο το πρόβλημα. Η Μπάρτσα από την πλευρά της δεν χρειάζεται συστάσεις όσον αφορά τις επιθετικές αρετές της, αμυντικά όμως "μπάζει" και λογικά θα δυσκολευτεί και σήμερα. "Βλέπουμε" γκολ και για τις δυο ομάδες, κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

"Φυσάει" η Λέστερ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με Premier League και την κόντρα της Λέστερ με την Έβερτον. Οι "αλεπούδες" διανύουν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στη 2η θέση μαζί με τη Σίτι έχοντας παιχνίδι λιγότερο, ενώ προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ τερμάτων 17-1 (!) σε αυτή τη σειρά αγώνων. Η Έβερτον από την πλευρά της είναι ασταθής, μακριά από το "σπίτι" της δυσκολεύεται χαρακτηριστικά και πιστεύουμε πως δύσκολα θα αντέξει στο ρυθμό και την πίεση της Λέστερ. Ο άσσος παίζει χαμηλά, έτσι θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω και θα επιλέξουμε το Λέστερ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.15, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στην επιλογή μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr