Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Νίκη με γκολ για τη Λίβερπουλ! (vid)

07 Δεκεμβρίου 2019 14:04

Το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (07/12) περιλαμβάνει πληθώρα αναμετρήσεων.


Το Betarades.gr έχει εντοπίσει δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ φιλοξενείται στην έδρα της Μπόρνμουθ. Το ματς βγάζει επιλογή. Από εκεί και πέρα, μας ενδιαφέρουν αγώνες από την Bundesliga και τη La Liga. Όσον αφορά το μπάσκετ, εστιάζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως οι betrebels προσφορές*. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

 

Ακόμα ένα βήμα η Λίβερπουλ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Και συγκεκριμένα, από το Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ. Το ματς έχει φαβορί και θα το στηρίξουμε, μαζί με μια... προσθήκη.

Η Μπόρνμουθ φαίνεται ότι θα παλέψει όλη τη χρονιά για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τελευταία φορά στις 2 Νοεμβρίου, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και μετά, υποχρεώθηκαν σε τέσσερις συνεχόμενες ήττες! Πιο πρόσφατη, αυτή από την Κρίσταλ Πάλας, με 1-0. Μάλιστα, η Πάλας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 19'. Σήμερα, η Μπόρνμουθ θα έχει σημαντικές απουσίες. Μεταξύ αυτών και ο Χάρι Γουίλσον, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στη Λίβερπουλ, αφού είναι δανεικός από τους «Reds». Η παράδοση και όλες οι άλλες συνθήκες δεν ευνοούν τους γηπεδούχους απόψε.

Η Λίβερπουλ από την άλλη, προελαύνει κανονικά! Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ξεφύγει με 11 πόντους από τη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, είναι στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Κλοπ διέλυσε με 5-2 την Έβερτον. Απέναντι στην Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με απολογισμό γκολ 14-0! Και σήμερα, οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Αυτό αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις στις στοιχηματικές.

Από την πλευρά μας, θεωρούμε ότι η Λίβερπουλ θα κάνει το καθήκον της. Είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς, σε καλύτερη φόρμα και έχει την παράδοση υπέρ της. Βέβαια, δέχεται γκολ με ευκολία, και τα περισσότερα ματς της έχουν πολλά τέρματα. Έτσι, επιλέγουμε το combo 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Δεν χάνει η Σάλκε

Στην Bundesliga τώρα, το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην 14η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Σάλκε. Το ματς προμηνύεται πολύ ωραίο και προσφέρει και στοιχηματική επιλογή.

Από μια πολύ σπουδαία νίκη προέρχεται η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» κέρδισαν πιθανώς στο πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουν φέτος. Ο λόγος για το 1-2 επί της Μπάγερν Μονάχου! Με τον τρόπο αυτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 22 πόντους και αρχίζουν να σταθεροποιούνται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σίγουρα, η Λεβερκούζεν διαθέτει ποιοτικό σύνολο. Ωστόσο, η αμυντική της αστάθεια της έχει κοστίσει. Σήμερα, που υπάρχει το «πρέπει», παρουσιάζει ενδιαφέρον η αγωνιστική της συμπεριφορά.

Η Σάλκε με τη σειρά της, φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης! Οι φιλοξενούμενοι παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαιώνονται. Την προηγούμενη εβδομάδα, νίκησαν με 2-1 την Ουνιόν Βερολίνου. Έστω και δύσκολα, πήραν τους τρεις βαθμούς και διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε έξι αγώνες. Η Σάλκε... αρνείται να χάσει, ακόμα και στις κακές μέρες της. Η ισοπαλία στο σημερινό ματς δεν θα θεωρηθεί αποτυχία για τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά, όπως κάνουν σε κάθε αναμέτρηση, θα παίξουν για τη νίκη.

Η Λεβερκούζεν δείχνει να... σκαλώνει όταν έχει «υποχρέωση» να κερδίσει. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και σήμερα. Η Σάλκε είναι ειδική στο να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της και την εμπιστευόμαστε. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.96.

Κάνει... πάρτι η Μπαρτσελόνα

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και τη La Liga. Εδώ, η διοργάνωση έχει μπει στην 16η «στροφή» της. Στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα θα παίξει με τη Μαγιόρκα. Είναι αντιληπτό, ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να κάνουν εύκολη την αποστολή τους.

 Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο, με 0-1, στο «Wanda Metropolitano». Η Μπάρτσα δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά ο Μέσι την πήρε ξανά από το χέρι και με δικό του γκολ στο τέλος της χάρισε το τρίποντο. Φυσικά, χρειάστηκαν και οι σπουδαίες επεμβάσεις του Τερ Στέγκεν. Απόψε, το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Η Μαγιόρκα δεν αποτελεί και το πιο δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα του Βαλβέρδε. Επιπλέον, ο Μέσι θα γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς της ομάδας την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Σε αυτό το γιορτινό κλίμα θα προσπαθήσει να μπει... σφήνα η Μαγιόρκα. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν και μεγάλες ελπίδες. Είναι μια ανάσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Ειδικά εκτός έδρας, εμφανίζουν μεγάλες αδυναμίες. Ενδεικτικά, μακριά από το «σπίτι» τους μετράνε έξι σερί ήττες! Τελευταία, αυτή από την Μπέτις με 2-1. Απόψε, θα απουσιάσουν αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές για τη Μαγιόρκα.

Με βάση όσα έχουμε δει έως τώρα από τις δύο ομάδες, δεν μπορούμε παρά να υποστηρίξουμε τη νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και το ματς μπορεί να έχει σκορ και θέαμα. Επιλογή το combo 1 & Over 3.5 σε απόδοση 2.00.

Σκληρό «καρύδι» ο Ηρακλής

Από το ποδόσφαιρο πάμε στο μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Το ματς που μας απασχολεί, είναι το Κολοσσός Ρόδου - Ηρακλής, για την 10η αγωνιστική. Δύο ισόβαθμες ομάδες ετοιμάζονται για μια δυνατή μάχη!

Ο Κολοσσός είναι... περίεργη ομάδα μέχρι τώρα. Στην έδρα του δείχνει να επηρεάζεται αρνητικά και να κυριεύεται από άγχος. Έτσι, οδηγείται σε άσχημες εντός έδρας ήττες. Την περασμένη αγωνιστική έχασε εύκολα από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτό το ματς δεν χωράει κριτική. Άλλοι είναι οι αγώνες στους οποίους εστιάζει η ομάδα του Λυκογιάννη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν παύουν να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη. Πιο πρόσφατη νίκη τους, ήταν αυτή επί του Ιωνικού στη Νίκαια, με 79-86.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς ήταν εξαιρετικοί απέναντι στο Λαύριο και το διέσυραν, με 92-62. Ο Ηρακλής έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και θέλει να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά. Πρέπει να τονιστεί, ότι το πρόγραμμα της ομάδας του Καστρίτη ήταν πολύ δύσκολο. Μόνο η ήττα από τον Πανιώνιο στο Ιβανώφειο, μπορεί να θεωρηθεί γκέλα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλούς παίκτες και μπορούν να παλέψουν σκληρά μέχρι τέλους απόψε.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο και δεν βλέπουμε τον λόγο που ο Κολοσσός προσφέρεται ως τόσο ισχυρό φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τις δυνατότητες για να διεκδικήσουν με αξιώσεις το «διπλό». Ακόμα κι αν χάσουν, θεωρούμε ότι αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Καταλήγουμε λοιπόν, στο Ηρακλής +5.5, σε απόδοση 1.88.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr