Στοίχημα: Over στην Πορτογαλία, πάρτι η Χίμκι! (vid)

10 Ιανουαρίου 2020 15:20

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (10/01) περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις!


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει κάποια δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Στο ποδόσφαιρο, η προσοχή μας πέφτει πάνω στο Μορεϊρένσε - Πόρτο, για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Το παιχνίδι μας προσφέρει ένα αξιόλογο σημείο για το στοίχημα. Ωστόσο, δεν μένουμε εκεί. Ασχολούμαστε και με το μπάσκετ, και συγκεκριμένα με τη Euroleague, που διανύει τη 18η αγωνιστική της. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Tipbet. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

 

Πολλά γκολ στην Πορτογαλία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Απόψε στις 23:15, η Μορεϊρένσε υποδέχεται την Πόρτο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, αλλά θα εστιάσουμε σε άλλο κομμάτι του αγώνα.

Η Μορεϊρένσε δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα σαν ομάδα. Ειδικά εντός έδρας. Όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μακριά από το «σπίτι» της την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Έτσι, φιγουράρει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και μόλις στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Μόνο δύο φορές έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι, στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα. Εμφανίζουν αμυντικά κενά και αυτό τους στοιχίζει σε μεγάλο βαθμό. Επιθετικά δεν παίζουν άσχημα και βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν. Ξέρουν ότι το έργο τους απόψε είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Συνεπώς, θα κάνουν το παιχνίδι τους δίχως άγχος για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Η Πόρτο με τη σειρά της, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Και το πιο σημαντικό, ότι αυτά τα αποτελέσματα συνοδεύτηκαν και από ωραίο ποδόσφαιρο. Την περασμένη αγωνιστική είχαν μεγάλο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εκτός έδρας. Δεν... μάσησαν καθόλου και απέδρασαν με το 1-2. Μπορεί στην άμυνα η Πόρτο να έχει κάποια προβλήματα, αλλά επιθετικά έχει βρει ρυθμό για τα καλά. Είναι φυσιολογικό να αναζητά μόνο τη νίκη και απόψε. Έχει το πάνω χέρι για τους τρεις βαθμούς και αν συνεχίσει έτσι λογικά θα τους κατακτήσει.

Οι αποδόσεις στο «διπλό» όμως, δεν μας συγκινούν. Για το λόγο αυτό θα ασχοληθούμε με τα γκολ. Αμφότερες οι ομάδες δίνουν μεγαλύτερη βάση στην επίθεση. Η Πόρτο δεν σταματάει τελευταία, ενώ και η ΜορεΪρένσε έχει τα φόντα να βρει δίχτυα. Πάμε λοιπόν με το Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Χίμκι

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και την 18η αγωνιστική της Euroleague. Σήμερα λοιπόν, έχουμε... ρωσικό ντέρμπι στη διοργάνωση. Η Χίμκι υποδέχεται τη Ζενίτ στη Μόσχα. Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει, και δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους.

Η Χίμκι είναι τώρα στο ρεκόρ 8-9 και εκτός οκτάδας. Βέβαια, ισοβαθμεί με τον Ερυθρό Αστέρα που είναι όγδοος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα με 101-82 στην Ευρωλίγκα, από την Εφές. Η απουσία του Σβεντ ήταν σημαντική αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας απογοήτευσε. Ωστόσο, η ομάδα του Κουρτινάιτις δεν πτοήθηκε και διέλυσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη VTB League, με 96-80. Έτσι, με ανεβασμένη την ψυχολογία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague. Ο Σβεντ θα δώσει κανονικά το «παρών» και οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα για το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας και φορτσάρουν για τη νίκη.

Η Ζενίτ άλλωστε, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Δεν είναι ότι έχει τραγική παρουσία, αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Εξάλλου, οι μόλις τέσσερις νίκες που έχει στη λίγκα δείχνουν και τις αδυναμίες της. Και στη VTB League δεν τα πάει καλά, αφού βρίσκεται στην έκτη θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Αρμάνι Μιλάνο με 73-72. Σήμερα, θα απουσιάσει ο σέντερ Αγιόν, που είναι ίσως ο πιο ποιοτικός τους παίκτης. Η απώλεια αυτή δεν αναπληρώνεται για τη Ζενίτ, που έχει ούτως ή άλλως σοβαρά κενά. Απόψε θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρα εφικτό.

Η Χίμκι αν πιάσει ρυθμό στην έδρα της, δύσκολα σταματιέται. Οι γηπεδούχοι ανύψωσαν το ηθικό τους με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και πάνε για... πάρτι απόψε. Τους εμπιστευόμαστε και επιλέγουμε Χίμκι -9.5 σε απόδοση 1.87.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos