Στοίχημα: Ποντάρισμα στις έδρες! - Ευκαιρία για την Πάρμα

13 Ιανουαρίου 2020 13:48

Μικρό το πρόγραμμα της Δευτέρας (13/01), ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Ένιο Ταρντίνι, ενώ στο Ισραήλ διεξάγεται ντέρμπι κορυφής.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bwin. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Σε καλό μομέντουμ ο Λεβαδειακός

Στις 16:00, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πλατανία, στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται ο Λεβαδειακός, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης (0-1). Σκόρερ της νίκης ο έμπειρος επιθετικός Βαγγέλης Μάντζιος. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία για την ομάδα του κόουτς Αντωνίου, η οποία έφτασε τους 17 πόντους και με νίκη σήμερα πιάνει 4αδα.

Ο Πλατανιάς έχει την ίδια συγκομιδή πόντων, προερχόμενος από το εκτός έδρας 2-2 στην Πάτρα. Οι κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές την Παναχαϊκή, αλλά στις δύο προηγούμενες εξόδους τους ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ και τον Καραϊσκάκη.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Ο Λεβαδειακός έχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο μήνα και έχει την εμπειρία να πλασαριστεί εντός Playoffs ανόδου. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.90.

Ευκαιρία για την Πάρμα

Στις 21:45, στο Ένιο Ταρντίνι, η Πάρμα φιλοξενεί τη Λέτσε, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στη Serie A.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση με 25 βαθμούς συγκομιδή, στο -4 από την 6αδα και σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+11). Την προηγούμενη αγωνιστική ταπεινώθηκαν στην έδρα της Αταλάντα, με το βαρύ 5-0 και έτσι σταμάτησε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Στο τελευταίο εντός έμειναν στο 1-1 με την Μπρέσια. 4-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ τους.

Σε κάκιστη κατάσταση η Λέτσε, προέρχεται από τρεις σερί ήττες για το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 17η θέση, μόλις έναν βαθμό εκτός επικίνδυνης ζώνης. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουντινέζε 0-1, ενώ είχαν προηγηθεί οι ήττες από Μπρέσια (3-0 εκτός) και Μπολόνια (2-3 εντός).

Σε κακό μομέντουμ η Λέτσε, ταξίδεψε με πολλές και σημαντικές απουσίες στην Πάρμα, επιλέγουμε τον άσο, σε απόδοση 1.85.

Με γκολ το ντέρμπι στο Τελ Αβίβ

Στις 20:15, στο Μπλούμφιλντ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Η Μακάμπι είναι πρωτοπόρος και αήττητη στη σεζόν με 43 βαθμούς (13-4-0) και στο +3 από την ανταγωνίστρια Μακάμπι Χάιφα. Απόψε έχει την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα από τους ανταγωνιστές της. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προέρχεται από τρεις σερί νίκες, στις οποίες σκόραρε 10 γκολ! Την περασμένη εβδομάδα έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα (3-4)!

Η Μπεϊτάρ είναι 3η με 33 πόντους και τέρματα 28-16. Αήττητη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις, την προηγούμενη αγωνιστική όμως γκέλαρε εντός με την Ιρόνι Κιριάτ (1-1).

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, προέρχεται από παιχνίδια με μεγάλο σκορ και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos