Στοίχημα: Αντέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι!

17 Φεβρουαρίου 2020 13:31

Δευτέρα σήμερα (17/02), και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα έχει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.


Αρχικά, η προσοχή μας στρέφεται στην Premier League και το ντέρμπι Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, αυτό είναι και το... κυρίως πιάτο της ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Ωστόσο, στοιχηματική επιλογή προκύπτει και από το πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας. Από εδώ, μας απασχολεί το κρίσιμο ματς της Μπόχουμ με τη Στουτγκάρδη. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε λοιπόν τις προτάσεις στοιχήματος της Δευτέρας από το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτό το παιχνίδι, ολοκληρώνεται η 25η «στροφή» του αγγλικού πρωταθλήματος. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για την τετράδα.

 Η Τσέλσι αυτήν τη στιγμή έχει το προβάδισμα, όντας στην τέταρτη θέση και με αγώνα λιγότερο. Βέβαια, απέχει μόλις έναν πόντο από την πέμπτη Τότεναμ, που δείχνει να ανεβάζει στροφές. Οι γηπεδούχοι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Τις προάλλες, αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Λέστερ και έμειναν στο 2-2. Επιθετικά παίζουν καλά, αλλά στην άμυνα έχουν σοβαρά προβλήματα. Το θέμα κάτω από τα δοκάρια εξακολουθεί να υπάρχει με τον Κέπα να είναι ντεφορμέ. Εννοείται, πως η Τσέλσι διαθέτει ποιότητα, αλλά φαίνεται να της λείπει η εμπειρία. Αυτό της στοιχίζει σε αποτελέσματα και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Να σημειωθεί, ότι οι «Μπλε» έχασαν με 4-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα, και 1-2 στο γήπεδό τους για το Λιγκ Καπ.

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη, κάνει τη δική της προσπάθεια για να φτάσει στην τετράδα. Είναι στο -6 από την Τσέλσι και προλαβαίνει να κάνει την ολική επαναφορά. Βέβαια, και αυτή δεν είναι στην πιο δυνατή φόρμα. Στο τελευταίο της παιχνίδι υποδέχθηκε τη Γουλβς και κόλλησε στο 0-0. Είναι σημαντικό όμως, ότι έχει πάρει φέτος τον αέρα της Τσέλσι. Με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, τη σεζόν που διανύουμε, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αποκτήσει ψυχολογικό πλεονέκτημα επί των «Μπλε». Επίσης, φαίνεται να τους ταιριάζει αυτή η ομάδα και σαν αντίπαλος. Γενικά πάντως, στα ντέρμπι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παλεύει και τα πάει καλά. Σίγουρα, δεν είναι σε θέση να θεωρείται φαβορί επί της Τσέλσι, και μάλιστα εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, έχει τα φόντα να πάρει κάτι θετικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

 Έχει αποδειχθεί φέτος, ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να κοντράρει και με το παραπάνω την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι δεν πατάνε καλά, οι φιλοξενούμενοι αν χάσουν... χάνονται. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Σόλσκιερ θα πάρει αποτέλεσμα και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00.

 «Καίγεται» η Μπόχουμ

 Σήμερα ολοκληρώνεται και η 22η αγωνιστική της Β' Γερμανίας. Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία είναι κρίσιμο. Ο λόγος για το Μπόχουμ - Στουτγκάρδη. Βαθμολογικά, οι ομάδες απέχουν πολύ μεταξύ τους. Ωστόσο, η ανάγκη και το κίνητρο μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Όπως και η έδρα. Για αυτό, δεν θα πάμε με το φαβορί.

 Η Μπόχουμ δεν έχει ιδιαίτερα κακή εικόνα, αλλά δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Έχει πετύχει 34 γκολ σε 21 αγώνες μέχρι τώρα, διαθέτοντας μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Αμυντικά όμως, έχει κενά και δέχεται φάσεις και γκολ με ευκολία. Είναι ομάδα που κοιτάει περισσότερο να παίξει ποδόσφαιρο, και δεν έχει σκοπιμότητες. Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και οφείλει να πάρει και βαθμούς. Είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού αλλά όχι σε απόσταση ασφαλείας. Δείχνει πάντως να κατάλαβε ότι η κατάσταση... σοβάρεψε. Την περασμένη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Βέχεν, και κέρδισε 0-1. Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε ότι η Μπόχουμ ανεβαίνει. Σήμερα, με τη βοήθεια του κόσμου της, θα επιχειρήσει να λυγίσει τη Στουτγκάρδη.

 Στην αντίπερα όχθη, η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Όπως γίνεται αντιληπτό, μάχεται για την απευθείας άνοδο στην Bundesliga. Στο γήπεδό της, τα πάει περίφημα. Όμως, πρέπει να βελτιωθεί και μακριά από αυτό για να πετύχει τους στόχους της. Ενδεικτικά, στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε, δεν πήρε ούτε μια νίκη! Αυτό, δείχνει πολλά όσον αφορά την απόδοσή της στα εκτός έδρας. Απόψε, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα σημαντικών απουσιών. Γενικά, οι συνθήκες στο σημερινό παιχνίδι δεν δείχνουν να ευνοούν τους φιλοξενούμενους. Θα τα δώσουν όλα όμως για το «διπλό».

 Αγωνιστικά, η Στουτγκάρδη είναι το φαβορί. Ωστόσο, η Μπόχουμ είναι καλή ομάδα. Αδικείται από τη βαθμολογική της συγκομιδή και εντός έδρας γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι χάνουν μέρος της δυναμικής τους μακριά από το «σπίτι» τους. Θα στηρίξουμε λοιπόν τη Μπόχουμ, ποντάροντας στο 1Χ σε απόδοση 2.02.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos